Gość: kasiorek IP: *.* 25.03.03, 11:05 Emamy, Etatusiowiepoleccie prosze basen w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicia Re: poleccie basen !!!! - pilne IP: *.* 25.03.03, 14:59 Witaj,Ja chodzę z Tymkiem na Rokosowską róg Białobrzeskiej (Ochota). Jestem b. zadowolona - instruktorka jest świetna, basen nowy, czyściutki, woda podgrzewana.Ponieważ wyjeżdżamy przez najbliższe dwie soboty (na 11.30)mogłabyś iść za nas i rozejrzeć się czy Ci to odpowiada.Gdybyś miała chęć to odezwij się na priva.Pozdrawiam,Anita od spotkań pod Rotundą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: poleccie basen !!!! - pilne IP: *.* 26.03.03, 12:40 Ja chodzę z moim 10-miesięcznym synkiem do WODNIKA na Gocławiu. Jest to nowy basen na tym osiedlu. Jest czysto, woda ciepła, instruktorka też fajnie prowadzi. Niestety nie zawsze mogę przyjść na zajęcia, bo mały często się przeziebiał. Myślę, że to przez te gwałtowne zmiany temperatur. Ale nie jest to problem, bo zajęcia można sobie odebrać w inny dzień. Całe zajęcia odlutego do końca maja (0,5 ha w tygodniu)kosztują 225 zł. PolecamBasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annah Re: poleccie basen !!!! - pilne IP: *.* 28.03.03, 22:53 Już chyba po raz czwarty ale polecam... bo warto!Klub "Pod Orłem" ul. Bukowińska 24, tel. 847 49 80Szczegóły w moim poście z 11.03Pozdrawiam HAnia Odpowiedz Link Zgłoś