Gość: Dziewczyna 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 07:13 Tyle sie mowi o roznych dietach odchudzjacych.A co jesli ktos nie moze przytyc?Jak sobie z tym radzic?Czy cwiczenia pomoga?Czy jeszcze bardziej schudne?Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Jak przytyc? IP: 82.145.90.* 28.02.04, 19:47 ja troszke przytyłam po tabletkach antykoncepcyjnych... Dla nas chudzielców nie z wyboru chyba tylko to jest sposób. a ćwiczenia - owszem , na siłowni... W czasie tycia lepiej popracować nad sylwetką zeby przytyć tylko w pożądanych miejscach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Jak przytyc? 28.02.04, 22:47 Spaceruj duzo :> Swieze powietrze zaostrza apetyt. Ja po godzinnym spacerze umieram z glodu. Jedz naturalne jedzenie, czyli jajecznica na boczku, duzo ciemnego pieczywa, nie zaluj sobie serow,serkow i ogolnie nabialu. Pij herbatke z miety - pobudza apetyt. No i mozesz jesc ciastka :> Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Jak przytyc? 29.02.04, 20:55 Mieszaj słodycze i tłuste rzeczy - to troche pomoże. Możesz spróbować białka naturalnego takiego do kupienia w aptece używanego przez sportowców. Jeśli nie ćwiczysz w tym czasie to zamiast w mięśnie pójdzie w ciałko. Moja kolezanka tak przytyła, ale ja jakos nie moge się przekonac do tej metody... co do tabletek to zalezy od organizmu, ja nie przytyłam po nich ani grama. Odpowiedz Link Zgłoś