Gość: Aneczka
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
01.02.14, 20:16
Witajcie ponownie wczesniej juz pisalam tutaj i teraz mam kolejne pytanie
Corka na piersi 7m waga 7300 od miesiaca tylko 100g przytyla niby w tym czasie miala katar ,zapalenie gardla wiec podobno miala prawo nie przytyc no ale juz jest ok wcina ladnie a waga stoi w pon na wazeniu miala wlasnie 7300 czyli 100g w tydz ,dzis ja waze i dalej 7300 nie wiem juz co myslec boje sie strasznie gdyz starsza corka od 7m przestala jesc i slabo przybierala (bardzo slab ) stwierdzono zle wchlanianie jelitowe ale dopiero gdy miala roczek a wiec na roczek jej waga wynosila 8800g .Takze teraz boje sie i martwie dlaczego mlodsza ma zachamowanie z waga tym bardziej ze wczesniej przybierala pieknie bo
6 tygodni 2013-08-12 4.6 kg -
2 miesiące 2013-09-09 5.3 kg 62 cm
4 miesiące 2013-11-07 6.2 kg 65 cm
6 miesięcy 2013-12-30 7.2 kg -
7 miesięcy 2014-01-27 7.3 kg 70cm
I teraz zastanawiam sie co mam robic rozmawialam ostatnio z pediatra i ona mowi ze mala ladnie wyglada ze my drobni i takie tam ,sama na wlasna reke zrobilam jej badanie moczku i krwi 3tyg temu bo przestala mi jesc ale badania ok a powodem braku apetytu bylo wlasnie zapalenie gardla)
Prosze doradzcie mi co robic czy leciec do pediatry niech zrobi malej jakies dodatkowe badania czy czekac chociaz do miesiaca i w tedy zobaczyc jak bd z waga .
Ogulnie takie zachamowanie wagi zaczelo sie wlasnie po pol roczku i w tedy nie chetnie zaczela mi ssac piers bo wczesniej dopadala sie co godz nawet .
A teraz juz nie jest tak pieknie
Posilki stale zjada ladnie bo od 100-150 ml + piers ale glwoenie do drzemek badz na noc i w nocy super chetnie .
Po takim jedzeniu oczekiwalam ze waga ruszy szybkim tempem a tu takie rozczarowanie .Nie chce wychodzic na zwarjowana matke ale poprostu boje sie ze cos moze byc nie tak .
No i tu moje pytanie kolejne
Badanie moczu miala dobre ale czy mozliwe ze ma jakies bakterie ktore nie wyszly w tym badaniu ?czy mozna wykonac posiew moczu?
wszedzie czytam ze wlasnie bakterie w moczu powoduja takie zahamowania
Sory za pisownie ale nie mam juz sily pisac i rozczulac sie nad pisownia i tak kazdy wie o czym pisze .