Dodaj do ulubionych

Bielizna Atlantic

IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 19:59
Dziewczyny!
Czy wiecie, gdzie w Warszawie mieści się sklep firmowy Atlantica, tudzież w
którym sklepie bieliźnianym jest w miarę bogaty wybór kolekcji tejże firmy?
Mgliście przypominam sobie, że czasem atlantici można kupić w supermarketach,
ale raczej te tańsze i, jakby to ująć, massmarketowe modele, które nie do końca
mnie interesują. A przyznam, że prezentowana ostanio w GW ich nowa kolekcja
wydaje sie być całkiem interesująca i chętnie bym obejrzała ja sobie "na żywo".

Z góry dzięki za wskazówki.
Xena
Obserwuj wątek
    • Gość: Ptasia Re: Bielizna Atlantic IP: *.wcp.pl 16.02.02, 20:17
      Wydaje mi się, ze w Galerii Centrum powinna być i to w dużej ilości.
      • Gość: Helena Re: Bielizna Atlantic IP: 213.134.140.* 18.02.02, 10:35
        Z marketow chyba sie wycowfali :-((((, ja zwykle kupowalam tam bawelniane
        strignusie w paseczki kolorowe, przeslodkie i naprawde doskonalej jakosci,
        wykonczone bez zarzutu. Ponad dwa lata przetrwaly bez blosnych sladow zuzycia.
        Fakt ze kazda pare mialam na sobie jakies 15 razy, ale niektore firmowe majtki
        tyle nie przetrwaja. A w GC nie ma Atlantica albo ja nie widzialam. Z tanszych
        marek GC ma swoja wlasna, dosc niefajna.
        Pozdrawiam
        H
    • Gość: Ptasia Re: Bielizna Atlantic IP: *.wcp.pl 18.02.02, 14:56
      hmm... wydawało mi się, że atlantic mignął mi też w jakimś sklepie bieliźnianym
      pod Centralnym
    • Gość: ryżymałp Re: Bielizna Atlantic IP: 195.116.167.* 18.02.02, 15:39
      Z Atlanticiem jest kłopot. Oświeciła mnie pani ze sklepu, która powiedziała, że
      wiekszośc produkcji idzie na eksport. A nam zostają bure majtasy albo "
      eleganckie " koronki . Błe;-(
    • Gość: Kasia Re: Bielizna Atlantic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 18:20
      hm. ja widzialam sklepik caly w szyldach atlantica przy rondzie wiatraczna -
      obok przystanku tramwajowego na Waszyngtona w strone centrum. niestety nie moge
      ci powiedziec, jaki jest wybor, bo nie zagladalam. widzialam tez duzy wybor
      gatek w hali targowej na pl. defiald, choc byly tam raczej sportowe modele.

K.
    • Gość: Xena Re: Bielizna Atlantic IP: *.acn.waw.pl 18.02.02, 20:39
      No to mnie bardzo zmartwiłyście, że ta najfajniejsze modele idą na eksport.
      Sportową bieliznę Atlantica faktycznie zdarzyło mi się widzieć nawet w jakimś
      osiedlowym sklepiku - no ale sportowe fasony to nie jest to, co tygrysy lubią
      najbardziej. A widziałam na stronie Atlantica, w dziale "nowości", wręcz boski
      biustonosz w kształcie tuby, z podwójnymi ramiączkami... Ech, szkoda...
      • Gość: Saga Re: Do Xeny IP: *.bratniak.krakow.pl 18.02.02, 23:12
        Czy mogłabyś podać adres WWW firmy Atlantic?
        Z góry dziękuję.
        • Gość: Xena Re: Do Xeny IP: *.acn.waw.pl 19.02.02, 10:20
          Służę adresem:
          www.atlantic.pl

Pozdrawiam
      • Gość: mika Re: Bielizna Atlantic IP: *.chomiczowka.net.pl 19.02.02, 12:14
        Ja też uwielbiam bieliznę Atlantica i również mam klopoty z jej dostaniem.
        Czasami trafię coś w małych sklepikach, ale są to najczęsciej "końcówki". W
        hali na pl.Defilad nic ciekawego nie znalazłam, właściwie wszędzie natrafiłam
        na bieliznę męską. Jedna sprzedawczyni powiedziała mi, że są straszne tudności
        z zaopatrzeniem ze strony firmy Atlantic.
        • Gość: Xena Re: Bielizna Atlantic IP: *.acn.waw.pl 19.02.02, 12:28
          No właśnie - ja też usłyszałam coś podobnego, sprzedawczyni wręcz się zdziwiła,
          że Atlantic produkuje inną niż sportową bieliznę, bo ponoć w hurtowniach tylko
          taką można spotkać. Chciałam wysłać maila do Atlantica z pytaniem, jak to jest
          u nich z dystrybucją i gdzie mogę dostać te modele, które tak kuszą z ich
          strony - ale niestety, adresu mailowego nie podali :-(((.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka