Gość: piti IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:06 jak sprawuje się anew clinical pod oczami? Można go stosować jako krem pod oczy? jAKIE EFEKTY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dixi Re: Anew clinical pod oczy 26.02.04, 21:10 dla mnie jest ok, nbie podraznia choc okolice oczy mam dosc wrazliwe i wiele kremow zdyskwalifikowalam; uzywam od jakichs dwoch tygodni na cala twarz lacznie z okolicami oczu, generalnie jestem zadowolona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Anew clinical pod oczy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:17 i naprawdę tak parsuje zmarchy? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Anew clinical pod oczy 26.02.04, 21:29 Raczej je wypełnia od srodka.Ja po miesiacu uzywania zauwazyłam zmniejszenie głebokosci bruzd przynosowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Anew clinical pod oczy 26.02.04, 21:39 troche krotko uzywam, ale chyba prasuje faktycznie, moim utrapieniem sa okolice wokol ust - zarysowywaly mi sie tam zmarchy a jakby mniej widoczne sa ostatnio; sama nie wiem czy mi sie nie zdaje, moze za jakis czas bedzie widac wyrazniej, moze znikna zupelnie :))) aha, jeszcze jedno - kremik bardzo dobrze nawilza, polecam dla wlascicielek suchej cery; kupilam go bo naczytalam sie pozytywnych opinii na forum avonu i na wizazu, i jest to moj pierwszy krem z Avonu z ktorego jestem zadowolona, dotychczas mialam chyba 2 - jakis pod oczy i rozswietlajacy na dzien (poranny blask chyba sie nazywal) i w obu przypadkach to byla totalna porazka, ale ten polecam; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Anew clinical pod oczy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 07:49 Dzięki, dziewczyny!!! W takim razie sprobuję. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś