Dodaj do ulubionych

Anew clinical pod oczy

IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:06
jak sprawuje się anew clinical pod oczami? Można go stosować jako krem pod
oczy? jAKIE EFEKTY?
Obserwuj wątek
    • dixi Re: Anew clinical pod oczy 26.02.04, 21:10
      dla mnie jest ok, nbie podraznia choc okolice oczy mam dosc wrazliwe i wiele
      kremow zdyskwalifikowalam; uzywam od jakichs dwoch tygodni na cala twarz
      lacznie z okolicami oczu, generalnie jestem zadowolona:))
      • Gość: M Re: Anew clinical pod oczy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:17
        i naprawdę tak parsuje zmarchy?
        • lola211 Re: Anew clinical pod oczy 26.02.04, 21:29
          Raczej je wypełnia od srodka.Ja po miesiacu uzywania zauwazyłam zmniejszenie
          głebokosci bruzd przynosowych.
        • dixi Re: Anew clinical pod oczy 26.02.04, 21:39
          troche krotko uzywam, ale chyba prasuje faktycznie, moim utrapieniem sa okolice
          wokol ust - zarysowywaly mi sie tam zmarchy a jakby mniej widoczne sa ostatnio;
          sama nie wiem czy mi sie nie zdaje, moze za jakis czas bedzie widac wyrazniej,
          moze znikna zupelnie :)))
          aha, jeszcze jedno - kremik bardzo dobrze nawilza, polecam dla wlascicielek
          suchej cery; kupilam go bo naczytalam sie pozytywnych opinii na forum avonu i
          na wizazu, i jest to moj pierwszy krem z Avonu z ktorego jestem zadowolona,
          dotychczas mialam chyba 2 - jakis pod oczy i rozswietlajacy na dzien (poranny
          blask chyba sie nazywal) i w obu przypadkach to byla totalna porazka, ale ten
          polecam;
          • Gość: M Re: Anew clinical pod oczy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 07:49
            Dzięki, dziewczyny!!! W takim razie sprobuję.
            Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka