Gość: pielo IP: 80.51.79.* 28.02.04, 20:48 Chciełabym zapytać czy macie jakieś doświadczenia z kosmetykami Gernetic. Podobno są to kosmetyko-leki i leczą różne schorzenia skóry np. trądzik, trądzik różowaty. Czy komuś pomogły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: wypryski, wągry- Gernetic? IP: 80.50.13.* 29.02.04, 18:23 Przede wszystkim skutecznie uszczuplaja kieszen! Stosowalam rozne preparaty tej firmy przez okolo rok i o ile w przypadku rozszerzonych naczynek faktycznie mi pomogly, to na blizny, ani na pryszcze nie mialy zadnego wyraznego wplywu, mimo ze moja kosmetyczka wychwalala je pod niebiosa i zapewniala o cud rezulatatach. Za takie pieniadze oczekiwalam czegos wiecej. Teraz od pewnego czasu stosuje serie Normaderm Vichy i widze duza poprawe. Z czystym sumieniem moge ja polecic.Na Gernetic szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Galenic IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 29.02.04, 23:19 Ja mialam probke Normadermu i bardzo sie z tego ciesze bo dzieki niej wiedzialam juz, ze na pewno nie kupie tego kremu. Sama czaje sie teraz na Galenic. Chce kupic krem matujacy. Moze bedzie dobry? Moze ktoras z Was miala wlasnie ten? Widzialam tez krem zluszczajacy. Odpowiedz Link Zgłoś