Dodaj do ulubionych

preparaty odchudzające

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.03.04, 11:03
Help!
Moja kumpela właśnie kupuje plastry odchudzające(99pln), ciągle na jakiś
herbatkach albo proszkach odchudzających - wydaje na to kupę forsy
Proponuję zebyśmy się podzieliły wiadomościami na temat roznych specyfikow
odchudzających czy to wogole na kogoś działa.
Obserwuj wątek
    • Gość: eve Re: preparaty odchudzające IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.03.04, 11:13
      działa ,działa po takiej herbatce super linia/czy jakos tak/ to spędziłam w
      kibelku tak urocze chwile ze nie byłam w stanie nawet dojść do kuchni a co
      dopiero coś zjeść dobrze ze to byla sobota i nie musiałam isc do pracy bo bez
      pampersa nie byłoby mowy zwazywszy ze jakakolwiek próba kontrolowania się nie
      wchodziła z grę dosłownie przeciekało przeze mnie przez cały dzień
      juz nigdy więcej na zadną taką herbatkę się nie skuszę choć skutek odchudzający
      byłby napewno
    • Gość: Ania Re: preparaty odchudzające IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.04, 18:31
      podciągam wątek
      też chciałabym wiedzieć czy te wszystkie preparaty chromy ,chitosany i inne
      dzialają?
      • naila Re: preparaty odchudzające 03.03.04, 13:08
        Jadłam chrom organiczny przez jakiś czas i faktycznie nie ciągnęło tak bardzo
        do słodyczy, czekolady.
    • julsza Re: preparaty odchudzające 03.03.04, 13:28
      Plastry to pic na wode - wlasnie je stosuje, a nie zauwazylam zadnych zmian;
      lekko seksownie wygladaja takie przyklejone na plecach ;)
      Ja stosuje: herbate zielona, herbate czerwona. cefamadar, cynacholin, cidrex i
      chrom - trudno mi jednak stwierdzic, czy cokolwiek z tego pomaga, czy jedynie
      to, ze zwyczajnie nie jem
    • Gość: justa Re: preparaty odchudzające IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 16:14
      z własnego doświadczenia wiem, że różne tego typu preparaty, zabójcu tłuszczu,
      wypełniacze żoładka itp. nie przynoszą rezultatów. sama czytam różne opinie i
      b. rzadko słyszy się coś pozytywnego. nie polecam cudów typu plastry, bo od
      razu wygląda to na ściemę. herbatek przeczyszczających też nie polecam. u mnie
      sprawdza się Pu-erh. z herbatek raczej coś łagodnego, np. zioła Lecha Tkaczyka,
      widocznie poprawiają przemianę materii (pytać w sklepach z ziołami).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka