Gość: Ewa IP: *.net-htp.de 01.03.04, 14:49 co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wioletta Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 15:50 Polecam dwie rzeczy: lekki krem na dzien-Fluide Jour Matifiant Hydratant oraz Gel Contour des Yeux (likwiduje obrzeki i since pod oczami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patii Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 18:11 moge ci polecic roz clarinsa - Le Blush Douceur Multi Eclat (powder blush), mam juz drugie opakowanko i jestem zadowolona, mam kolorek 02 rose passion. jest bardzo wydajny, ladnie sie rozprowadza, no i ten kolor ahh sliczny roz. moze jest ciut miekki ale nowa wersja tego rozu jest twardsza. 4,8 g zawiera pudeleczko + porzadny pedzelek. :) toniki tej firmy sa takze moim skromnym zdaniem dobre, ladnie pachna, nie kleja sie, mialam taki pomaranczowy. sa bezalkoholowe. a takze krem do twarzy Multi-Active day cream, mialam probke i bylam zachwycona, pieknie pachnie, nie walkuje sie, nawilza skore.. mily :) zamierzam sobie strzelic jak troche zarobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZygZak Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.04, 09:08 A może któraś z Was używała kremu Masvelt (wyszczuplający)? Warto w niego zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.net-htp.de 02.03.04, 14:32 A jaki waszym zdaniem jest krem Eclat de jour? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: CLARINS! co polecacie? IP: 195.205.251.* 02.03.04, 15:25 polecam Hydra-Mat Day Lotion-nawilża, matuje, nie zatyka porów oraz Multi Active Nuit Prevention Plus-fluid na noc Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Re: CLARINS! co polecacie? 02.03.04, 15:56 To jest po prostu moja ulubiona marka. Nigdy nie uzywalam kosmetykow kolorowych tej firmy, ale pielegnacyjne sa na pierwszym miejscu mojej listy. Nie wiem ile masz lat i czego potrzebujesz. Ja moge polecic miedzy innymi krem na szyje i dekolt "Extra-Firming Neck Cream". Jest naprawde bardzo wydajny i sprawia poczucie komfortu kiedy sie go uzywa. Uzywalam rowniez krem wyszczuplajacy "Body Lift Advanced Cellulite Control", ale mozecie sobie wyobrazic ze cudow wlasciwie nie ma i bez cwiczen, diety i dodatkowych zabiegow obwodod ciala sie nie zmniejszy. Skora byla jednak bardziej gladka i mila w dotyku. Przerabialam juz kremy pod oczy "Extra-Firming Eye Contoru Serum i Cream", w tym momencie zmienialm na inna marke, ale wiem, ze wroce jeszcze do tych kremikow. Zwlaszcza "Extra-Firming Eye Contour Cream", ktory uzywa sie na noc, bardzo sobie chwale. Generalnie wszystkie kosmetyki maja bardzo ladny zapach i dobrze sie wchlaniaja. Co Cie wlasciwie najbardziej interesuje? Dziewczyny, czy moglybyscie pomoc mi dajac namiary na salony kosmetyczne firmowane marka Clarins? Czy jest takowy tylko jeden w Warszawie? Czy jest w necie dostepna oferta tego miejsca? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: CLARINS! co polecacie? 02.03.04, 16:37 Samoopalacz - Radiance Plus. Super delikatny efekt - w sam raz dla bladolicych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.osiedla.net 02.03.04, 21:03 badzo dobry jest tez clarinsa samoopalacz w formie zelu gelee auto-bronzante express do twarzy i ciala.ma bardzo naturalny odcien, szybko wsiąka i nie powoduje widocznych smug.jest naprawde rewelacyjny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.net-htp.de 04.03.04, 14:57 szukalam tego samoopalacza ale nigdzie niemoge znalsc!! Sa 3 albo 4 samoopalacze ale na zadnym ni pisze Radiance Plus Bylam na stronie clarinsa i tam tez tego nie bylo! a moze go wycofali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 00:26 Kiedyś używałam sporo Clarinsa, teraz juz mniej - nie wszystko mnie specjalnie zachwyciło, ale polecam serię do cery wrazliwej, jest naprawdę super, zwłaszcza serum i maseczka. Rewelacyjny że na cellulit Lift Minceur - jak mi sie chciało regularnie wklepywać to używałam nałogowo zgoła! Odpowiedz Link Zgłoś