Dodaj do ulubionych

Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !!1

IP: 62.233.181.* 08.03.04, 15:36
Czy produkty tej firmy są naprawdę tak dobre ,jak ich nieludzko wysokie
ceny?????? Nie używałam żadnych ich kosmetyków,ale bardzo potrzebuję
nawilżającego kremu,bo zwariuję od ściągnięcia skóry niedługo -skóra
sucha,wrażliwa,alergiczna,krótko mówiąc trudna.
Jeśli ktoś używał ich poduktów do skóry suchej (Hydranorme,Hydrabase),proszę
napiszcie coś...:)
Obserwuj wątek
    • paputerek Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! 08.03.04, 16:01
      produkty La roche posay sa bardzo dobre i warte swojej ceny, która wg. mnie nie
      jest aż taka wygórowana. (biorąc pod uwagę ceny np.Diora )
      Ja używałam produktów do cery tłustej i mieszanej i są naprawdę świetne. Miałam
      próbki produktów do cery suchej które stosowałam w awaryjnych sytuacjach i
      także je moge polecić.
      WARTO
    • Gość: Aska Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! IP: 212.14.48.* 08.03.04, 16:57
      Witam!
      Ja tez uzywalam przez jakis czas zelu do mycia twarzy z tej serii. Jest w
      istocie bardzo dobry.Mam tez krem do cery tłustej, taki przeciw zaskornikom i
      wydaje mi sie, ze on zbyt wysusza skore. Jakiego kremu nawilzajacego uzywasz z
      tej serii?
      pozdrawiam
      • paputerek Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! 09.03.04, 20:41
        używam Effaclaru K i Hydraphase o lżejszej konsystencji, drugi jest typwo
        nawilżający. Ale Effaclar K pomimo Kwasów BHA także daje miłe uczucie na
        twarzy. Polecam nic nie podrażnia choć mam dodatkowo wrażliwą skórę.
    • ula_s Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! 08.03.04, 19:35
      Produkty La Roche Posay sa b.dobre. Ale moze udaloby sie cos Ci dobrac z
      tanszych jesli cena LRP Ci nie odpowiada.

A moze Physiogel firmy Stiefel? Bardzo fajny, delikatny kremik, dlugotrwale
      nawilza i dobrze sie wchalania. Oprocz tego ktos polecam bodjaze krem Biodermy
      (sensibio creme).
      Poza tym moze jakis tlusciejszy kremik na noc...... np. lipobase, nanobase, krem
      oliwkowy ziaji?

• Gość: Klarysa Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! IP: 62.233.181.* 08.03.04, 19:50
        Bardzo dziękuję za propozycje!Pytam o nawilżające kremy La Roche -Posay,bo po
        wielu nieudanych próbach z wieloma firmami , postanowiłam spróbować z czymś o
        wyższej cenie i ponoć,renomie.Nie wiem tylko,dlaczego nie mogę się nigdzie
        doprosić próbek....
        • eressea Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! 08.03.04, 20:37
          Nie mozesz doprosić sie próbek? Zapytaj w jakiejs duzej aptece (24h), najlepiej
          takiej co ma osobne stanowisko z dermo-kosmetykami.
    • Gość: CIOCIA Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 09.03.04, 00:54
      MAM TEN SAM PROBLEM CO TY ALE OSTATNIO TRAFILAM NA SWIETNY KREM, KTORY
      DOSKONALE NAWILZA MOJA SUCHA CERE, SZYBKO SIE WCHLANIA JEST DELIKATNY MA
      PRZYJEMNY ZAPACH I WOGOLE NAJ TEN KREM TO CLARINS MULTI ACTIVE KREM NA DZIEN DO
      SKORY SUCHEJ
    • Gość: Ania Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! IP: 217.8.186.* 09.03.04, 08:31
      Miałam podobny problem, spróbuj Cold Cream z Avene kosztuje ok 25-30 złi jest
      super
      • ainer1 cold creme avene 09.03.04, 09:36
        Uzywalam go - wg mnei jest zbyt tlusty, jelsi zalezy ci na nawilzaniu, plus ma
        miejskie filtry tylko i nie chroni pzred zimnem.

Renia
        • justy1 Re: cold creme avene 09.03.04, 21:23
          o ile dobrze pamiętam, cold cream wogóle nie ma filtrów.
    • naila Re: Dobry bajer czy prawda ? LA ROCHE - POSAY !! 09.03.04, 09:42
      Proponuję Ci kremik LRP Toleriane Riche. Bardzo ładnie nawilża i łagodzi
      podrażnienia. Skóra po nim nie wie, co to jest ściągnięcie i podrażnienie.
      Działa natychmiastowo, a ja jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka