Dodaj do ulubionych

dobry krem nawilżający

09.03.04, 10:52
na półce w łazience u mnie stoi z 5 róznych kremów nawilżających, od synergie
po eris i po każdym czuję się jakby moja skóra była spragniona wody, żaden
nie nawilża jej wystarczająco, proszę polećcie mi jakiś dobry krem , żeby nie
kosztował 300 zł i żeby dobrze nawilżał skórę,może być ujędrniający skórę i
najlepiej na rozszerzone naczynka, nie chcę już nieudanych inwestycji
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Buzia Re: dobry krem nawilżający IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.03.04, 12:28
      Nivea soft - 7-8 zł
    • Gość: globulka Re: dobry krem nawilżający IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 12:51
      zapodaj sobie jednorazowo opakowanie serum nawilżającego firmy avon. raz na
      wieczór, i po miesiącu cera jest naprawdę nawilżona, gładfka i milutka.
      Konsystencja żelu, zaraz po nałożeniu trochę lepkiego, ale po chwili jest ok.
      pozdro!
    • Gość: justa Re: dobry krem nawilżający IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 12:51
      to może jakiś krem głęboko albo długotrwale nawilżający, np. Iwostin?
      • noelka28 Re: dobry krem nawilżający 09.03.04, 13:38
        dziękuję Wam za porady, spróbuję z tym serum, ale na jak długo wystarczy taka
        kuracja? co to za krem , ten Iwostin? pierwsze słyszę, może to z apteki?
        pozdr :)
        • Gość: justa Re: dobry krem nawilżający IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:46
          tak, Iwostin z apteki. w ogóle możesz zapytać w aptece o kremy intensywnie
          nawilżające, jest ich trochę, coś takiego jak Hydrabase kojarzę.
          • Gość: Aga Re: dobry krem nawilżający IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 16:06
            Możesz spróbować Octopirox.
          • Gość: justa Re: dobry krem nawilżający IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 10:46
            do poczytania o Iwostinie: www.wizaz.pl/basia_iwostin.php
    • Gość: magnolia Re: dobry krem nawilżający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 17:15
      tez mam taki problem z sucha skora.dla mnie dobry byl z vichy Termals ,a teraz
      zamowilam krem migdalowy z Scheller.dostalam przesylke dzisiaj,bo zamawialam z
      PERFUMIKI, a to dlatego iz w moim miescie tych kosmetykow nie ma.ZOBACZYMY JAK
      SIE SPISZE,ALE JEDNO JEST PEWNEZE ZAJEBISCIE PACHNIE
    • Gość: gocha221 Re: dobry krem nawilżający IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 18:24
      ja teraz uzywam Oligo25 Vichy do cery suchej, stosuje go tylko na noc, od mniej
      wiecej 2 tygodni i skóra na policzkach przestala byc taka przesuszona i nie
      luszczy sie. takie polecanie kremow to dosc trudna sprawa, bo to co pomoze
      jednej, druga uczuli....
    • kathy20 Re: dobry krem nawilżający 11.03.04, 17:18
      VINEFIT COOL GEL - LANCOME!!! dla mnie bomba,kosztuje 140zl,ale jest naprawde
      fajny,nie zostawia tlustego filtru na buzi,idealny pod make up,fajnie nawilza!!
      sprobuj polecam!
    • Gość: anka Re: dobry krem nawilżający IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 20:49
      dla mnie rewelacyjny jest Hydra Zen Lancome - kosztuje ok. 200zł, ale nie
      żałuję zakupu - lepiej kupić jeden drogi a dobry, niż 5 tanich, które będą
      stały dopóki ich nie wrzucę do śmietnika
      ale zanim zainwestuje się w taki krem lepiej postarać się w perfumerii o próbkę
      i sprawdzić na własnej skórze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka