Gość: eden IP: *.crowley.pl 13.03.04, 12:07 Witam, chciałabym wiedziec, czy którakolwiek z Was używała tego kosmetyku i jak się sprawdził. Jest to własciwie nowośc Vichy, ale każda opinia bedzie dla mnie cenna. Ukłony, e. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: Liposyne Vichy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.03.04, 13:21 jest po prostu zajebisty. poprawe zauwazylam po trzech dniach stosowania. to moj nowy ulubiony kosmetyk. juz nie moge sie doczekac, co bedzie po czterech tygodniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myf Re: Liposyne Vichy IP: *.wnc.katowice.pl 13.03.04, 14:37 Jedyne co moge powiedziec to ze reklama jest wyjatkowo paskudna.Vichy zawsze pastwi sie nad modelkami, ale to juz bylo oblesne, bleeeeeee :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola* Re: Liposyne Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 21:53 Wlasnie dzisiaj przechodzilam obok apteki- byl duzy plakat reklamujacy ten nowy produkt- jak jest napisane podobno redukuje cellulit zaawansowany w duztm stopniu. Ile on kosztuje? Jestem na niego straszliwie napalona, mam nadzieje ze to co pisze jedna z Was ze dziala po 3 dniach to nie bajeczka,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flavia Re: Liposyne Vichy IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.03.04, 21:58 około 85 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Liposyne Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 22:07 Kupilam go sobie dzis i sie posmarowalam ;) zobaczymy, bardzo przyjemny w uzyciu na pewno. Mam nadzieje, ze bedzie wart swojej ceny, skusila mnie reklama, a raczej rozglos no i nazwiska noblistow, ktorych odkrycia to cudo wykorzystuje (podobno). Zobaczymy co bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Liposyne Vichy 13.03.04, 22:17 podbijam wątek, bo na mnie plakta reklamowy też zrobiła wrażenie... czekam na efekty i wasze opinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Liposyne Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 09:09 Jest dobry, widze to po trzech dniach juz. Nie mowie, ze po 3 dniach likwiduje cellulit, ale skora go lubi, podobnie jak Lift Clarinsa, tyle ze tamten jeszcze chlodzi, co jest przyjemne w lipcu, a teraz niekoniecznie, wiec brak chlodzenia to dla Vichy duzy plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Liposyne Vichy IP: *.mtvk.pl 16.03.04, 09:55 A ja czytalam gdzies (nie wiem, czy nawet nie w samej reklamie w gazecie), ze efekt kuracji utrzymuje sie 4 tygodnie. Tzn. ze po czterech tygodniach caly zlikwidowany cellulit wraca?? A moze po prostu cos zle doczytalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: Liposyne Vichy IP: 81.15.189.* 19.03.04, 00:59 kosztuje 85 zl a jak duzy jest pojemnik? P. Odpowiedz Link Zgłoś