Dodaj do ulubionych

Liposyne Vichy

IP: *.crowley.pl 13.03.04, 12:07
Witam,

chciałabym wiedziec, czy którakolwiek z Was używała tego kosmetyku i jak się
sprawdził. Jest to własciwie nowośc Vichy, ale każda opinia bedzie dla mnie
cenna.

Ukłony, e.
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: Liposyne Vichy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.03.04, 13:21
      jest po prostu zajebisty. poprawe zauwazylam po trzech dniach stosowania. to
      moj nowy ulubiony kosmetyk. juz nie moge sie doczekac, co bedzie po czterech
      tygodniach...
      • Gość: myf Re: Liposyne Vichy IP: *.wnc.katowice.pl 13.03.04, 14:37
        Jedyne co moge powiedziec to ze reklama jest wyjatkowo paskudna.Vichy zawsze pastwi sie nad modelkami, ale to juz bylo oblesne, bleeeeeee :P
    • Gość: paola* Re: Liposyne Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 21:53
      Wlasnie dzisiaj przechodzilam obok apteki- byl duzy plakat reklamujacy ten nowy
      produkt- jak jest napisane podobno redukuje cellulit zaawansowany w duztm
      stopniu. Ile on kosztuje? Jestem na niego straszliwie napalona, mam nadzieje ze
      to co pisze jedna z Was ze dziala po 3 dniach to nie bajeczka,,
      • Gość: flavia Re: Liposyne Vichy IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.03.04, 21:58
        około 85 zł
    • Gość: margo Re: Liposyne Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 22:07
      Kupilam go sobie dzis i sie posmarowalam ;) zobaczymy, bardzo przyjemny w
      uzyciu na pewno. Mam nadzieje, ze bedzie wart swojej ceny, skusila mnie
      reklama, a raczej rozglos no i nazwiska noblistow, ktorych odkrycia to cudo
      wykorzystuje (podobno). Zobaczymy co bedzie
    • lunatica Re: Liposyne Vichy 13.03.04, 22:17
      podbijam wątek, bo na mnie plakta reklamowy też zrobiła wrażenie... czekam na
      efekty i wasze opinie :-)
    • Gość: margo Re: Liposyne Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 09:09
      Jest dobry, widze to po trzech dniach juz. Nie mowie, ze po 3 dniach likwiduje
      cellulit, ale skora go lubi, podobnie jak Lift Clarinsa, tyle ze tamten jeszcze
      chlodzi, co jest przyjemne w lipcu, a teraz niekoniecznie, wiec brak chlodzenia
      to dla Vichy duzy plus
    • Gość: K. Re: Liposyne Vichy IP: *.mtvk.pl 16.03.04, 09:55
      A ja czytalam gdzies (nie wiem, czy nawet nie w samej reklamie w gazecie), ze
      efekt kuracji utrzymuje sie 4 tygodnie. Tzn. ze po czterech tygodniach caly
      zlikwidowany cellulit wraca?? A moze po prostu cos zle doczytalam...
      • Gość: patkag Re: Liposyne Vichy IP: 81.15.189.* 19.03.04, 00:59
        kosztuje 85 zl a jak duzy jest pojemnik?

P.
        • Gość: justy Re: Liposyne Vichy IP: *.visp.energis.pl 19.03.04, 07:15
          200ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka