Gość: Fallen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 07:35 Może tak to już zostawić w Chełmnie to parkowanie bezpłatne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca osobowego Re: parkowanie.... IP: 80.51.54.* 05.12.03, 16:08 Nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z ,,Ustawą o drogach publicznych". Ale jestem już przerażony wypowiedziami przedstawicieli chełmińskiej "elity" samorządowej (Czas Chełmna z 5. XII.03, s.1). Opłata 3 zł za pierwszą godzinę parkowania w chełmińskiej strefie może jest dobra przy wysokości poborów P. burmistrza, starosty, i ich vice ale nie dla przeciętnego mieszkańca miasta. A tak z ciekawości, chciałbym zapytać, czy ktoś z internautów był świadkiem regulowania należności za parkowanie w Chełmnie naszych wybrańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: parkowanie.... IP: 172.28.30.* 05.12.03, 16:16 czy placa VIP-y? Nie wiem nie widzialem. Natomiast obserwowalem lekka paranoje z parkowaniem, tzn. na niektorych ulicach NIGDY nie bylo parkingowych (choc napis ze platny postoj, to byl). Poza tym, 3 zl to maksymalna dopuszczalna przez ustawe stawka, ale wcale nie musz takiej uchwalic. Miejmy nadzieje, ze nie uchwala takich sum. W Chelmnie i tak byl drogo. O polowe drozej, niz np. w Swieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodzik Re: parkowanie.... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 09.06.04, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś