Gość: ulla IP: *.ppp.get2net.dk 21.03.04, 14:27 ok 7 lat temu perfumy o tej nazwie pojawily sie i znikly bo byly proba czy czyms takim.bardzo mi sie podobaly.teraz pojawily sie na stale.Czy wiecie ile kosztuja ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: in love again IP: *.tnt21.nyc9.da.uu.net 28.03.04, 01:59 Nie wiem ile kosztuja v Polsce, ale v NY sa $50, a wiec przelicz sobie. Masz racje, ze slicznie pachna. Na ile wiem ,to obecnie maja tylko limited edition,a wiec pospiesz sie. J tez chce je kupic,slicznie pachna i sa sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylin Re: in love again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 11:48 Nie wiem ile kosztuja, ale niemozliwe ze 280zl za 50ml, bo reedycja wyszla tylko w wersji 100ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: in love again IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 12:41 Kosztują blisko 300 zł za 100 ml - tylko taka pojemność jest w sprzedaży (dokładnie to chyba 297zł). Podobają mi się, choć trochę zbyt natrętnie kojarzą mi się z Baby Doll (które zresztą bardzo lubię). Chyba kupie mimo wszystko za jakiś czas - na razie niucham w perfumerii. Podobno mają być w sprzedaży do końca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay 279 zł / 100 ml wody toaletowej - na pewno IP: *.tele2.pl 28.03.04, 13:05 widzialam taka cene w dwoch perfumeriach w wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: in love again IP: 157.25.152.* 28.03.04, 13:17 Mi też strasznie przypominja Baby Doll, mój faworyt, i przy nich zostanę. In Love Again, pierwsza edycja, wyszły w 1999 roku, tylko na rok i miały być ostatnimim perfumami YSL w starym millenium (z Baby Doll zmienili zdanie, najwyrażniej). Ale widocznie było duzo fanek tego zapachu (choć nowa weersja ma inną butelkę). Odpowiedz Link Zgłoś