Dodaj do ulubionych

Bio Arganic Elen

13.08.10, 15:53
Witam, uzywala ktoras z pan tego olejka arganowego?
Obserwuj wątek
    • ulagra63 Re: Bio Arganic Elen 13.08.10, 22:41
      Na Wizażu znajdziesz recenzje. Według nich jest bardzo dobry.
      • hal65 Re: Bio Arganic Elen 16.08.10, 10:20
        Dziekuje, rzeczywiscie ma najwyzsza ocene, a gdzie mozna kupic ten olejek bo
        nigdzie go nie widzialam?
        • marrgaretta Re: Bio Arganic Elen 16.08.10, 12:43
          Na Allegro i na ich oficjalnej stronie internetowej. Też właśnie się
          przymierzam do pierwszego zakupu.
          • kaply Re: Bio Arganic Elen 20.08.10, 22:40
            z olejków arganowych używałam tylko Kaeline - olejku piękności i ich innych
            olejków - bo wszystkie są oparte o czysty olejek arganowy z Maroko. Jak dla mnie
            rewelacja - zwłaszcza olejek regenerujący na noc - pięknie oczyścił mi cerę z
            wszelkich niedoskonałości, a do tego bardzo łątwo sie wchłania i nie pozostawia
            żadnej tłustej powłoki, a tego się trochę obawiałam.
            • hal65 Re: Bio Arganic Elen 21.08.10, 21:17
              Postanowilam kupic ten produkt ale ze nie mieszkam w Polsce to dopiero bede
              mogla go wyprobowac za pare tygodni, narazie kupilam sobie wielce zachwalany na
              "Wizaz" ten olejek
              wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9469-opis-Alverde-Gesichtsoelkapseln-Wildrose-Kapsulki-z-olejkiem-dzikiej-rozy.htm
              i musze powiedziec ze nic specjalnego, mysle ze bedzie bardziej pasowal dla
              skory suchej a ja mam skore mieszana.
    • gabi550 Re: Bio Arganic Elen 21.09.10, 23:20
      Używam olejku od kilku miesięcy i muszę przyznać,że żaden kosmetyk tak mnie nie zauroczył.Właściwie to olejek ma bardziej działanie lecznicze a przy okazji kosmetyczne.W moim przypadku zadziałał skutecznie na egzemę, z którą naprawdę nie mogłam sobie poradzić.Jestem w szoku co może zdziałać niby taki sobie naturalny olej arganowy.Tak zresztą go oceniłam przed wypróbowaniem na własnej skórze. Zastanawiałam się gdzie tkwi tajemnica skuteczności i podobno są nią "wyższe wibracje" olejku - ot takie sobie "czary mary" :-)... Nie znam się o co dokładnie chodzi z wprowadzaniem tych wibracji,ale jedno jest pewne,że w niesamowity sposób to działa.Jeśli ktoś ma rzeczywiście problem z cerą to zachęcam do spróbowania.Efektem ubocznym jest wygładzenie zmarszczek :-)))

• rexetin Re: Bio Arganic Elen 07.10.10, 13:21
        Są jakieś różnice między tym olejkiem arganowym a tymi, które oferują inni sprzedawcy?
        Argan z ECOCERTem ma np. biochemiaurody.com prawie 28 zł za 30 ml. Elen kosztuje 65 zł za 60 ml.
        Złoceń udających luksus nie potrzebuję, ale opakowanie nadające się do powtórnego przerobu by mnie przekonało. Wie ktoś coś na ten temat?
        • gabi550 Re: Bio Arganic Elen 07.10.10, 16:00
          Najlepiej wypróbuj oba i zdecyduj przy którym chcesz zostać, może intuicja coś Ci podpowie?:) ...a tak serio to jeśli nie zależy Ci na komfortowym dozowaniu to zamów ten nieco tańszy z BU też jest 100% naturalny i certyfikowany
          • rexetin Re: Bio Arganic Elen 07.10.10, 18:12
            Chodziło mi raczej o parametry techniczne, choćby zawartość poszczególnych kwasów tłuszczowych, zawartość witaminy E, steroli, czy jakieś inne właściwości, dla których warto wybrać właśnie Elen.
            Komfort jest dla mnie istotny, ale konkurencja też oferuje wygodne systemy dozowania, a ja mam w domu szklane flaszeczki po zużytych kosmetykach, które chyba nawet są ładniejsze niż zdziebko tandetny ekskluzif flakonik złocony farbką :)

Znalazłam jeszcze kilka innych z Ecocertem:
            Alep Nature - 73,60 zł/200 ml
            Natura 24 - 35 zł/50 ml
            Florame - 79 zł/50 ml
            Lorient - 49 zł/50 ml
            N & B - 39 zł/55 ml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka