Dodaj do ulubionych

Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!!

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:03
Mam 22 lata zawsze wiedziałam ze mam nadmierne owłosienie czrne włosy golenie
nóg w wakacje to horror, wogole tragedia ale jakos nigdy nie przeszkadzały mi
moje wasy wiedziałam ze jakies tam sa ale nikt mi nic nie mówił wiec nie
pamietałam a ostatnio jeden chłopak sie ze mnie smiał teraz widze tylko moje
wasy i widze ze zadna kobieta ich nie ma - boze to straszne jescze nigdy nie
goliłam wasow bo zawsze słyszałam ze dopiero bede miała problem ze sie
rozrosna tak jak na moich nogach prawdziwy gaszcz poszłam do ginekologa w tej
sprawie ale powiedział ze mam pecha bo mam geste włosy i to rodzinne i mnie
zbył! Teraz czytam te wszystkie opinie co lepsze laser, wosk nie wiem sama
narazie nie stac mnie na laser
moze na 2 czy 3 zabiegi gornej wargi bym wyskrobała ale na wiecej napewno nie!
To naprawde jest straszne napiszcie tez czy znajdzie sie choc jeden facet
ktoremu nie przeszkadzaja i nieobrzydzaja wasy!!!!!!!!!!!
Plis odpiszcie!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • grysienka Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! 25.03.04, 09:22
      wosk wosk i jeszcze raz wosk, jezeli cie nie stac na laserowe usuwanie.
      mozesz sie meczy pesetka ale to dluga zabawa ;)
      a poza tym zapewniam Cie ze nie wszyscy patrza na Ciebie przez pryzmat twojego
      owlosienia. Faceci tez.
      ale dla wlasnego komfortu psychicznego lepiej sie ich pozbyc ;)
      • Gość: P. Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 25.03.04, 11:33
        Tylko nie wosk!!! Bo bedziesz miala ich wiecej (tzn. bardziej widoczne).
        Elektorliza lub laser.
        • magda010 Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! 25.03.04, 11:42
          Zafunduj sobie trwale usuwanie laserowe -musisz popytac w dobrych gabinetach
          kosmetycznych albo u dermatologa. Troche to kosztuje, ale pozbedziesz sie ich
          raz na zawsze. W dzisiejszych czasach takie rzeczy nie sa juz problemem.
          Meczenie sie z goleniem, woskami jest nieprzyjemne i moze nie dac dobrych
          efektow.
    • pocahontas24 Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! 25.03.04, 13:32
      Proponowalabym Ci wizyte u dobrego enodokrynologa.To przede wszystkim.
      A jesli chodzi o usuniecie to tylko wosk chybaze masz kase na laser.Tylko ze
      laser roznie dziala i to troche ryzyko czy u Ciebie zadziala.
      Moda lansuje gladkie cialo ale nie dajmy sie zwariowac ;)Glowa do gory!
      Pozdrawiam!
      • aneike Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! 25.03.04, 21:08
        A ja nie będe piasć o żadnych drastycznych metodach. Świetnym produktem jest
        krem wybielający Sally Hansen. Sama używam i gorąco polecam.
    • Gość: raczek Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: 81.219.226.* 25.03.04, 15:10
      wyrywanie pęsetą boli, wymaga precyzji i czasu. woda utleniona może je nieco
      rozjaśnić i osłabić, tak że część z nich się wykruszy, ale niestety odbarwia
      trochę skórę nad górną wargą. wosk chyba jest najlepszy, jeśli nie wchodzi w
      grę elktroliza. u kosmetyczki albo w domu - dobre są plasterki sensual firmy
      joanna.
      • Gość: Monika Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: *.tele2.pl 25.03.04, 16:35
        czesc,jak chcesz usunac wasy to tylko laserem:)wiem cos o tym:)tylko ze
        niestety troche to kosztuje i pewnie bedzie trzeba zrobic wiecej niz 3 zabiegi
        ale do kazdego kolejnego masz wiecej czasu.Lepiej nie eksperymentowac z innymi
        rzeczami.pozdr
        • Gość: Agga Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 18:32
          Juz kiedys pisalam, ze nadmierne owlosienie oznacza ze jest sie strasznie
          dobrym "w te klocki" (przez ten testosteron chyba) i moj facet twierdzi ze nie
          zamienilby mnie nigdy na zadna "łysą blondyne". W ogole sie nie przejmuj!Wąs
          pod nosem to spory potencjał!!!
          • Gość: Mimi Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 18:54
            o boze co za palant z tego goscia! trzeba mu bylo powiedziec ze ma malego hihi
            ja robie wasiki na wosk, kupuje sobie plasterki, naklejam i siup nie ma :)
            teraz jak odrastaja sa slabsze i nie widoczne. jezeli tego jeszcze nie robilas
            to idz do kosmetczki na wasiki, kosztuje moze z 10 zl albo i taniej, zalezy
            gdzie robisz, bedziesz mogla sobie z nia pogadac o elektrolizie czy czym innym,
            tak na przyszlosc. i nie przejmuj sie, wszystkie mamy wasiki tylko je usuwamy :)
    • Gość: ElisaDay rozjaśniaczem IP: *.tele2.pl 25.03.04, 21:11
      ja sie tu czesto zastanawiam, kiedys czytalam wątek a tam duza dyskusja czy
      wloski odastaja czy nie po goleniu, jakby to bylo jedyne wyjscie. ew. tak jak
      mowisz laser (a po nic ci). a ja ciagle polecam rozjasniacz do wlosów na twarzy
      (ew. twarzy i ciala) sally hansen. jest wydajny. nazywa sie creme hair bleach.
      ps. nie czytalam wczesniejszych komentarzy
      • Gość: ja Re: rozjaśniaczem IP: *.swidnica.mm.pl 26.03.04, 10:17
        Do "ElisaDay", a czy po rozjaśniaczu włoski się niszczą choć trochę?
        Czy to podrażnia skórę?
        • Gość: Elisa Day odp. - pozytywnie IP: *.tele2.pl 26.03.04, 16:14
          nie powinno podrazniac jesli tylko trzymasz sie czasu podanego na opakowaniu,
          ja kiedys przedluzylam i troche mialam czerwone plamy w miejscach gdzie
          nalozylam krem.
          a co do niszczenia - wydaje mi sie ze są takie slabsze, ciensze. ale naprawde u
          mnie tez widac wyraznie te wloski, tez mialam kompleksy. bo czasem chlopaki to
          komentowali. teraz bardzo o siebie dbam i uwazam na takie rozne wlasnie, zeby
          sie nie wydalo jak 'naturalnie' wygladam ;)
          a nawet jesli to moje wrazenie to są tak jasne, zreszta na opakowaniu jest
          napisane ze kolor sie dostosowuje do koloru skory - ze ich nie widac, tak ze
          nie trzeba ie przejmowac.
          bo przeciez ich nie usuwasz, ale jesli są tak jasne to wcale nie mui ich
          calkiem nie byc widac.
    • ignorant11 Jak to jak? 26.03.04, 01:53
      Sława!

Ja se golę, chociaż odrastają, to powtarzam zabieg...
      :)))))))))

Pozdrawiam i zapraszam na:
      Forum Słowiańskie
      nakarm dziecko, kliknij w pajacyka TERAZ:
      www.pajacyk.pl
      Ignorant
      +++
    • Gość: Monika!!!! Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: 195.205.137.* 26.03.04, 12:29
      Dzieki wszystkim za odpowiedz wiem ze to czy wasy beda dalej rosly czy nie to
      indywidualna sprawa ale wydaje mi sie ze jak zaczne cos z nimi robic to sie
      bardzo rozrosna tak jak na nogach ale to moze dlatego ze gole maszynka i boje
      sie ze mi moze zaczac rosnac broda albo cos takiego jednak musze sie na cos
      zdecydowac bo troche robi łam woda utleniana ale to marny efekt bo one sa
      raczej dlugie
      dzieki za dobre rady zawsze to milo przeczytac ze nie jest sie jakims odmiencem
      czy mutantem!!!!
      Moze ktos jeszcze cos ciekawego doradzi!
      Pozdro!!!
      • 1szylider A teraz na poważnie... 26.03.04, 14:43
        Gość portalu: Monika!!!! napisał(a):

> Dzieki wszystkim za odpowiedz wiem ze to czy wasy beda dalej rosly czy nie to
        > indywidualna sprawa ale wydaje mi sie ze jak zaczne cos z nimi robic to sie
        > bardzo rozrosna tak jak na nogach ale to moze dlatego ze gole maszynka i boje
        > sie ze mi moze zaczac rosnac broda albo cos takiego jednak musze sie na cos
        > zdecydowac bo troche robi łam woda utleniana ale to marny efekt bo one sa
        > raczej dlugie
        > dzieki za dobre rady zawsze to milo przeczytac ze nie jest sie jakims
        odmiencem
        >
        > czy mutantem!!!!
        > Moze ktos jeszcze cos ciekawego doradzi!
        > Pozdro!!!

Witam!

A teraz na poważnie zadam Tobie pytanie czy konsultowałaś się z lekarzami..?

Bo maskulinizacja jest chyba wynikiem zaburzeń hormonalnych.

Zatem dowiedz się czegos na ten temat, bo myslę, że to nic strasznego i da się
        relatywnie łatwo wyleczyć...

Chcesz więcej, klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
        Pozdrawiam i zapraszam!
    • Gość: Monika!!!! Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: 195.205.137.* 30.03.04, 08:38
      Mam jeszcze pytanko! Czy ktoś był z was u endykronologa z tym problemem? Co wam
      poradził jak to w waszym wypadku sie skończylo czy bede musiala do konca zycia
      lykac jakies hormony ktorych moze wcale nie potrzebu je, a moze wam kazal i tak
      tylko zgolic te wasy! Jezeli ktos byl prosze niech opisze co sie tam dowiedzial
      co oni mowia!
      A pozatym ile to kosztuje, wizyta dodatkowe badania?
    • Gość: kasia Re: Wąsy - pomóżcie jak mam się ich pozbyć!!! IP: 217.153.60.* 30.03.04, 09:24
      ja "strzelilam" sobie jeden zabieg-woskiem.fakt,ze przez jakis czas nad gorna
      warga niczego nie bylo widac,ale teraz wydaje mi sie,ze wlosy sa ciut
      ciemniejsze.najprostszy sposob i chyba najtanszy,to po prostu woda utleniona-w
      tabletkach i rozrabiasz je w 2x stezeniu niz jest podane na opakowaniu.moja
      skora wytrzymuje ten zabieg,a wloski sa jasniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka