Gość: gabi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:32 Dziewczyny znacie jakos masc,ktora wyleczy popekane i w ogole nieciekawie wygladajace usta :) ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Masc na pekajace usta IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 12:40 maść z wit. A Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: Masc na pekajace usta 25.03.04, 13:02 polecam maść linomag. pachnie nieciekawie i tak samo smakuje, ale jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Masc na pekajace usta 25.03.04, 13:03 Bepanthen lub Tisane.Do kupienia w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: Masc na pekajace usta IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.03.04, 20:14 balsam Tisane z apteki albo balsam do ust z maslem shea seria planet spa avon- maja jednak wade, sa zamkniete w sloiczku i trzeba wygrzebywac je paluchem Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Re: Masc na pekajace usta 25.03.04, 21:00 A ja polecam kremik Tender Care Oriflame (malutkie różowe pudełko). Nie jestem konsultantką tej firmy, nie myślcie, że reklamuję, żeby zarobić. Po prostu jest to kosmetyk, na którym się nie zawiodłam. Smarowanie ust na noc tym kremikiem działa cuda - przestają pękać, są ładnie nawilżone. Po prostu super. Dla mnie ten krem jest zdecydowanie lepszy niż Tisane, bo dodatkowo natłuszcza. No i jest wyjątkowo wydajny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: Masc na pekajace usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 21:18 Komus pasuje komus nie, mnie ten kremik Oriflame jeszcze bardziej wysuszyl usta. Nie pomogly tez pomadki ochronne Nivea. Na bardzo "zaawansowane" problemy z ustami polecam Linomag. Jest to lekarstwo, wiec nie pachnie nadzwyczajnie, ale przynajmniej dziala. Tisane tez jest godny polecenia, ale do lagodniejszych przypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Masc na pekajace usta IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 25.03.04, 22:52 A moze poloz miod. To podobo pomaga. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
albicilla Re: Masc na pekajace usta 26.03.04, 21:09 Gość portalu: Cleo napisał(a): > Komus pasuje komus nie, mnie ten kremik Oriflame jeszcze bardziej wysuszyl > usta. Nie pomogly tez pomadki ochronne Nivea. > > Na bardzo "zaawansowane" problemy z ustami polecam Linomag. Jest to lekarstwo, > wiec nie pachnie nadzwyczajnie, ale przynajmniej dziala. Tisane tez jest godny > polecenia, ale do lagodniejszych przypadkow. Nie rozumiem linomag pomaga , a kremik , którego składnikiem jest linomag właśnie i wosk pszczeli nie pomaga? Coś tu nie gra, ale to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: Masc na pekajace usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:13 No nie zartuj :) Linomag nie jest chyba skladnikiem kremu Tender Care ?! W kazdym razie producent podaje sklad: petrolatum, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, paraffin, cera alba, acetylated lanolin, cetyl alcohol, butylparaben, bha Natomiast Linomag oprocz wazeliny, lanoliny i parafiny zawiera substancje czynna linomag. Oprocz tego wspieraja go kwas borowy i cholesterol. Chyba Ci sie lanolina z linomagiem pomylila :))) I to niestety nie tylko Twoj problem, ale rowniez osob, ktore wprowadzilas w blad. Odpowiedz Link Zgłoś
albicilla Re: Masc na pekajace usta 27.03.04, 20:59 Fakt , pomyliłam się, a właściwie przejęzyczyłam ,zrobiłam masło maślane , miało być lanolinę. Dobrze ,że to wychwyciłaś. Przepraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
albicilla Re: Masc na pekajace usta 26.03.04, 21:04 prosia napisała: > A ja polecam kremik Tender Care Oriflame (malutkie różowe pudełko). Nie jestem > konsultantką tej firmy, nie myślcie, że reklamuję, żeby zarobić. Po prostu jest > > to kosmetyk, na którym się nie zawiodłam. Smarowanie ust na noc tym kremikiem > działa cuda - przestają pękać, są ładnie nawilżone. Po prostu super. Dla mnie > ten krem jest zdecydowanie lepszy niż Tisane, bo dodatkowo natłuszcza. No i > jest wyjątkowo wydajny. > Pozdrawiam Ja też go polecam. Informacje o nim zamieściłam w moim saloniku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Masc na pekajace usta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 20:21 Dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :)Jutro wybiore sie do apteki i cos kupie :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Ati-Ageing Lip Balm 26.03.04, 23:04 Gość portalu: gabi napisał(a): > Dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :)Jutro wybiore sie do apteki i cos > kupie :) > Pozdrowionka Witam! Warto wypróbować jeszcze produkt znajdziesz na stronie 42 poz 1 w katalogu do którego link masz niżej. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś