Dodaj do ulubionych

Masc na pekajace usta

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:32
Dziewczyny znacie jakos masc,ktora wyleczy popekane i w ogole nieciekawie
wygladajace usta :) ?
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Masc na pekajace usta IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 12:40
      maść z wit. A
      • agnie_szka9 Re: Masc na pekajace usta 25.03.04, 13:02
        polecam maść linomag. pachnie nieciekawie i tak samo smakuje, ale jest
        rewelacyjna
    • dziuunia Re: Masc na pekajace usta 25.03.04, 13:03
      Bepanthen lub Tisane.Do kupienia w aptece.
      • Gość: zakrecona Re: Masc na pekajace usta IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.03.04, 20:14
        balsam Tisane z apteki albo balsam do ust z maslem shea seria planet spa avon-
        maja jednak wade, sa zamkniete w sloiczku i trzeba wygrzebywac je paluchem
    • prosia Re: Masc na pekajace usta 25.03.04, 21:00
      A ja polecam kremik Tender Care Oriflame (malutkie różowe pudełko). Nie jestem
      konsultantką tej firmy, nie myślcie, że reklamuję, żeby zarobić. Po prostu jest
      to kosmetyk, na którym się nie zawiodłam. Smarowanie ust na noc tym kremikiem
      działa cuda - przestają pękać, są ładnie nawilżone. Po prostu super. Dla mnie
      ten krem jest zdecydowanie lepszy niż Tisane, bo dodatkowo natłuszcza. No i
      jest wyjątkowo wydajny.
      Pozdrawiam
      • Gość: Cleo Re: Masc na pekajace usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 21:18
        Komus pasuje komus nie, mnie ten kremik Oriflame jeszcze bardziej wysuszyl
        usta. Nie pomogly tez pomadki ochronne Nivea.

Na bardzo "zaawansowane" problemy z ustami polecam Linomag. Jest to lekarstwo,
        wiec nie pachnie nadzwyczajnie, ale przynajmniej dziala. Tisane tez jest godny
        polecenia, ale do lagodniejszych przypadkow.
        • Gość: K. Re: Masc na pekajace usta IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 25.03.04, 22:52
          A moze poloz miod. To podobo pomaga. :o)
        • albicilla Re: Masc na pekajace usta 26.03.04, 21:09
          Gość portalu: Cleo napisał(a):

> Komus pasuje komus nie, mnie ten kremik Oriflame jeszcze bardziej wysuszyl
          > usta. Nie pomogly tez pomadki ochronne Nivea.
          >
          > Na bardzo "zaawansowane" problemy z ustami polecam Linomag. Jest to
          lekarstwo,
          > wiec nie pachnie nadzwyczajnie, ale przynajmniej dziala. Tisane tez jest
          godny
          > polecenia, ale do lagodniejszych przypadkow.

Nie rozumiem linomag pomaga , a kremik , którego składnikiem jest linomag
          właśnie i wosk pszczeli nie pomaga? Coś tu nie gra, ale to twój problem.
          • Gość: Cleo Re: Masc na pekajace usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:13
            No nie zartuj :) Linomag nie jest chyba skladnikiem kremu Tender Care ?!
            W kazdym razie producent podaje sklad: petrolatum, caprylic/capric
            triglyceride, paraffinum liquidum, paraffin, cera alba, acetylated lanolin,
            cetyl alcohol, butylparaben, bha
            Natomiast Linomag oprocz wazeliny, lanoliny i parafiny zawiera substancje
            czynna linomag. Oprocz tego wspieraja go kwas borowy i cholesterol.

Chyba Ci sie lanolina z linomagiem pomylila :))) I to niestety nie tylko Twoj
            problem, ale rowniez osob, ktore wprowadzilas w blad.
            • albicilla Re: Masc na pekajace usta 27.03.04, 20:59
              Fakt , pomyliłam się, a właściwie przejęzyczyłam ,zrobiłam masło maślane ,
              miało być lanolinę. Dobrze ,że to wychwyciłaś. Przepraszam .
      • albicilla Re: Masc na pekajace usta 26.03.04, 21:04
        prosia napisała:

> A ja polecam kremik Tender Care Oriflame (malutkie różowe pudełko). Nie
        jestem
        > konsultantką tej firmy, nie myślcie, że reklamuję, żeby zarobić. Po prostu
        jest
        >
        > to kosmetyk, na którym się nie zawiodłam. Smarowanie ust na noc tym kremikiem
        > działa cuda - przestają pękać, są ładnie nawilżone. Po prostu super. Dla mnie
        > ten krem jest zdecydowanie lepszy niż Tisane, bo dodatkowo natłuszcza. No i
        > jest wyjątkowo wydajny.
        > Pozdrawiam

Ja też go polecam. Informacje o nim zamieściłam w moim saloniku .
    • Gość: gabi Re: Masc na pekajace usta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 20:21
      Dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :)Jutro wybiore sie do apteki i cos
      kupie :)
      Pozdrowionka
      • 1szylider Ati-Ageing Lip Balm 26.03.04, 23:04
        Gość portalu: gabi napisał(a):

> Dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :)Jutro wybiore sie do apteki i cos
        > kupie :)
        > Pozdrowionka

Witam!

Warto wypróbować jeszcze

produkt znajdziesz na stronie 42 poz 1 w katalogu do którego link masz niżej.

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
        Pozdrawiam i zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka