Dodaj do ulubionych

Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ubrań.

16.09.10, 20:16
No właśnie, wszelkie kremy lub emulsje do opalania nałożone na ciało w kontakcie z odzieża wierzchnią plamią ją strasznie. :-( Jakie stosujecie kremy z wyższymi faktorami na co dzień, które nie plamią odzieży i pozwalają na bezstresowe noszenie ukochanych jasnych ubrań?????????
Obserwuj wątek
    • olgalula Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 17.09.10, 17:32
      Soraya 60 , nie błyszczy, nawilża, nie plami. Najlepszy jaki miałam czyli bije Biodremę, dermikę, kanebo, vichy, anheliosa, loreal. Pozdrawiam
      • nedzioza Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 17.09.10, 20:44
        Czy można go kupić w sklepach typu Rossmann itp? Ile kosztuje i czy jest w formie emulsji, kremu czy mleczka? Dziękuję za pomoc. :-)
        • olgalula Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 17.09.10, 21:23
          Ja kupiłam w rossmanie za 22 zł 100 ml. Ma postać dosyć gęstego balsamu, ale po wmasowaniu szybko się wchłania. Jeszcze jedna ważna /dobra cecha, nie lepi się. Pozdrawiam
    • issey_miyake Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 20.09.10, 08:41
      Stosuję Biodermę i LRP i Avene - i jakoś nieszczególnie brudzą mi ubrania, druga sprawa jest taka że smaruję się zawsze 30 minut przed nałożeniem ubrania - może w tym leży wina.
      • nedzioza Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 21.09.10, 13:45
        Czy to znaczy, że jednak KAŻDY krem z faktorem plami? W jakimś stopniu mniejszym lub większym, ale jednak?????
        • olgalula Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 21.09.10, 18:07
          nie każdy, ale większość.... ostatnio testowałam sun ozone w rossmanie i nadal na 1 miejscu stawiam soraye 60, niestety o tej porze roku trzeba za nią troche pochodzić, ale na szczęście są sklepy internetowa...
          • issey_miyake olgalula 21.09.10, 22:24
            już raz napisałaś jaki to krem ubóstwiasz, dwa razy nie musisz nam powtarzać
        • issey_miyake Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 21.09.10, 22:25
          nedzioza napisała:

> Czy to znaczy, że jednak KAŻDY krem z faktorem plami? W jakimś stopniu mniejszy
          > m lub większym, ale jednak?????

sądzę, że tak. Kremy z filtrami to ciężkie tematy.
          • olgalula Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 22.09.10, 17:54
            nie muszę, ale chcę bo soraya 60 naprawdę NIE PLAMI ubrań.... Sama się powtarzasz więc nie strofuj innych... :)
            • issey_miyake Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 22.09.10, 22:40
              olgalula napisała:

> Sama się powtarza
              > sz więc nie strofuj innych... :)

potrafisz przykład podać?
              • olgalula Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 23.09.10, 17:51
                Potrafisz. Spójrz powyżej.....
                • issey_miyake Re: Kremy z faktorem 30 - 50, które nie plamią ub 24.09.10, 00:49
                  W tych dwóch wypowiedziach:

"Stosuję Biodermę i LRP i Avene - i jakoś nieszczególnie brudzą mi ubrania, druga sprawa jest taka że smaruję się zawsze 30 minut przed nałożeniem ubrania - może w tym leży wina. "

"sądzę, że tak. Kremy z filtrami to ciężkie tematy. "

nie ma powtórzeń. Więc słucham o co Koleżance chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka