variovorax 19.09.10, 12:07 Czy uzywalyscie serum lub kremow Rexaline? Obiecuja pobudzenie syntezy kolagenu i naturalnych zwiazkow nawilzajacych. Jak efekty? Czy seria jest warta swojej ceny? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgalula Re: rexaline? 19.09.10, 18:46 zdecydowanie seria nie warta takiej ceny (szkoda kasy) Wyszukaj sobie czegoś tańszego i efektywniejszego w działaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: rexaline? 19.09.10, 22:24 Dla mnie serum jest świetne.Mam suchą skórę,stosuję je wieczorem pod krem.Skóra lepiej wygląda,nie łuszczy się,ma ładniejszy kolor.Poproś o próbkę w Sephorze,ja po przetestowaniu zdecydowałam się na zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: rexaline? 20.09.10, 08:26 lepiej zaopatrz się w kwasy, retinoidy, peptydy Odpowiedz Link Zgłoś
cdnastapi Re: rexaline? 20.09.10, 14:39 Miałam próbkę kremu pod oczy, wydaje mi się, że bardzo dobrze nawilżał przez co wygładzał drobne zmarszczki. Niestety powodował łzawienie oczu, więc ja nie mogę go zakupić:( Odpowiedz Link Zgłoś