Gość: gina IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 20:29 Jest krem, krem-gel, i cudny balsamik od ust. Pachna winogronami, wanilia, swiezym jablkiem. Warto kupic cos z tej serii i wydac tyle pieniedzy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia27 Re: LANCOME seria Vinefit 31.03.04, 20:37 używałam balsamu do ust - bardzo fajny, lekko nabłyszcza wargi, dobrze nawilża, Odpowiedz Link Zgłoś
kathy20 Re: LANCOME seria Vinefit 31.03.04, 20:55 uzywam zel-kremu,dla mnie rewelacja,az przyjemnie nalozyc go na buzie,super uczucie..polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: LANCOME seria Vinefit 04.04.04, 18:54 Kremik do ust tez sie swietnie spisuje. No i ten cudny zapach ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger82 Re: LANCOME seria Vinefit 04.04.04, 22:12 A ja nie estem zachwycona. Mam zel i balsam do ust. Krem za slabo nawilza (mam cere mieszana) natomiast balsam do ust smakuje i pachnie cudnie, ale usta sa po nim jeszcze bardziej wysuszone niz bez :(( Odpowiedz Link Zgłoś
bzinka Re: LANCOME seria Vinefit 05.04.04, 00:37 Ja polecam balsam do ust,smaruje sie nim na noc i jeszcze rano jest na ustach :) Na dzien-nadaje lekki polysk i jest bardzo trwaly,smakowicie pachnie. Mialam tez krem,ale jakos specjalnie nie nawilzal,natomiast piekla mnie buzia po nim (mam wrazliwa cere),wiec odstawilam,juz lepiej po tym Vinefit Cool GEl'u do twarzy w grubej tubce,na lato bardzo fajny,bo jest lekki,niestety nie ma filtrow. Odpowiedz Link Zgłoś