meggus 02.04.04, 23:26 ile kosztuje? gdzie ją wykonać? na czym polega? lepiej dekoloryzować czy ściąć? (brunetka pofarbowana na jasny rudy kolorek, włosy do ramion) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednababa Re: dekoloryzacja 06.04.04, 12:52 dekoloryzacja to poprostu "zdjecie" koloru z włosow-tak aby polozyc nastepny.wykonuje sie ja u fryzjera-koszt u mnie u fryzjera ok.90 zl.mozna tez kupic w sklepie dekoloryzator-cena chyba ok.35 zl.moze wiecej.generalnie robi sie to aby zmienic radykalnie kolor wlosow..czyli np.z czarnego na blond.dekoloryzator zawiera utleniacz.wiec jesli np.chcesz ufarbowac wlosy na brazowo(aby bylo zblizone do twoich to radze ci najpierw zapytac fryzjera czy warto bo ja na rudy kladlam normalnie brazowa farbe i mi wychodzilo tak jak chcialam(ale kolor nowy musi byc ciemniejszy od aktualnego-bo jesli chcesz cos jasniejszego to moze ci nie wyjsc.)generalnie idz do fryzjera:)))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: dekoloryzacja 18.04.04, 19:31 Witam Najlepiej udać się do fryzjera w tej sprawie. Ostrzegam jednak, że zabieg dekoloryzacji włosów jest bardzo „mocnym” zabiegiem i często poważnie uszkadza struktury włosów. Jeżeli może go Pani uniknąć, to radzę go nie robić. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś