kategap 05.04.04, 13:29 Chciałabym poznać Wasze opinie na temat Diety Cambrige? Oprócz tego jakie daje efekty chciałabym wiedzieć jak wyglada sprawa efektu jo-jo przy stosowaniu tej diety?? Kate Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Dieta Cambrige IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 19:22 Podciągam, bo też jestem ciekawa. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dieta Cambrige IP: 62.233.204.* 08.04.04, 13:10 Dokładnie też jestem ciekawa czy ktoś stosował tą dietę i jakie przyniosła rezultaty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Dieta Cambrige IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 12.04.04, 11:44 Moja mama stosuje ją co jakiś czas. Chyba jest bezpieczniejsza od innych diet robionych w domu na własną ręke, bo zawiera suplementy z witaminami i minerałami. Dieta nie trwa długo wię kilogramów dużo nie ubywa. Moja mama jednak jest bardzo z niej zadowolona mówi, że czuje się lżej. A efekt jojo? Po każdej diecie jeśli zacznie się jeść tak jak przed, to efekt jojo gwarantowany. Acha, moja mama ma ponad 50 lat wię chudnie trudniej, u młodszych efekty mogą być lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Dieta Cambrige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 13:55 Efekty są i to dość duże ok.10- 14 kg, ale powraca się do poprzedniej wagi dość szybko jeśli nie zmieni się nawyków żywieniowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Dieta Cambrige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 14:46 bylam na tej diecie okolo 1,5 tygodnia. zjechalo 5 kilo. (ale to bylo przed swietami) teaz to mam jakies 2 z powrotem. :( . a co do samej diety to nie jest zla tylko trzeba sie pilnowac po jej zakonceniu, i troche malo w niej blonnika i pomimo ogromnych ilosci wody jakie wypijalam mialam problemy z zaparciami. trzy posilki dziennie wystarczaly zeby nie czuc glodu. ogolnie warto sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jully Re: Dieta Cambrige IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.04, 18:15 Poprosze coś więcej odnosnie tej diety.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Dieta Cambrige a przerazona waga. IP: *.g.pppool.de 12.04.04, 23:20 Ciekawa strona. entertainment.teleradiostereo.com/photogallery/comics/fear.jpg Odpowiedz Link Zgłoś