Dodaj do ulubionych

Dieta Cambrige

05.04.04, 13:29
Chciałabym poznać Wasze opinie na temat Diety Cambrige? Oprócz tego jakie
daje efekty chciałabym wiedzieć jak wyglada sprawa efektu jo-jo przy
stosowaniu tej diety??

Kate
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Dieta Cambrige IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 19:22
      Podciągam, bo też jestem ciekawa.
      M.
    • Gość: gość Re: Dieta Cambrige IP: 62.233.204.* 08.04.04, 13:10
      Dokładnie też jestem ciekawa czy ktoś stosował tą dietę i jakie przyniosła
      rezultaty??
      • Gość: Nikita Re: Dieta Cambrige IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 12.04.04, 11:44
        Moja mama stosuje ją co jakiś czas. Chyba jest bezpieczniejsza od innych diet
        robionych w domu na własną ręke, bo zawiera suplementy z witaminami i
        minerałami. Dieta nie trwa długo wię kilogramów dużo nie ubywa. Moja mama
        jednak jest bardzo z niej zadowolona mówi, że czuje się lżej. A efekt jojo? Po
        każdej diecie jeśli zacznie się jeść tak jak przed, to efekt jojo gwarantowany.
        Acha, moja mama ma ponad 50 lat wię chudnie trudniej, u młodszych efekty mogą
        być lepsze.
    • Gość: goha Re: Dieta Cambrige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 13:55
      Efekty są i to dość duże ok.10- 14 kg, ale powraca się do poprzedniej wagi dość
      szybko jeśli nie zmieni się nawyków żywieniowych
    • Gość: fiona Re: Dieta Cambrige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 14:46
      bylam na tej diecie okolo 1,5 tygodnia. zjechalo 5 kilo. (ale to bylo przed
      swietami) teaz to mam jakies 2 z powrotem. :( . a co do samej diety to nie
      jest zla tylko trzeba sie pilnowac po jej zakonceniu, i troche malo w niej
      blonnika i pomimo ogromnych ilosci wody jakie wypijalam mialam problemy z
      zaparciami. trzy posilki dziennie wystarczaly zeby nie czuc glodu. ogolnie
      warto sprobowac
    • Gość: Jully Re: Dieta Cambrige IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.04, 18:15
      Poprosze coś więcej odnosnie tej diety..........
      • Gość: Poldek Re: Dieta Cambrige a przerazona waga. IP: *.g.pppool.de 12.04.04, 23:20
        Ciekawa strona.

entertainment.teleradiostereo.com/photogallery/comics/fear.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka