Dodaj do ulubionych

Krem antycellulit- AVON

06.04.04, 13:08
Mam zamiar sprawić sobie krem antycellulitowy Avon jednak nie jestem pewna
czy faktycznie jest tak dobry i tak skuteczny jak jest to opisane w katalogu.
Czy któraś z Was, moje drogie forumowiczki, używała teko cuda??? Jeśli tak to
jakie są rezultaty i czy polecacie- będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam,
papa
Obserwuj wątek
    • 1szylider Re: Krem antycellulit- AVON 06.04.04, 13:42
      brzoskwinka22 napisała:

> Mam zamiar sprawić sobie krem antycellulitowy Avon jednak nie jestem pewna
      > czy faktycznie jest tak dobry i tak skuteczny jak jest to opisane w katalogu.
      > Czy któraś z Was, moje drogie forumowiczki, używała teko cuda??? Jeśli tak to
      > jakie są rezultaty i czy polecacie- będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam,
      > papa

Witam!

Ostatnio reklamuja intensywnie w telewizji...

Skoro tyle kasy pakują w niego, to może dobry?

Czyzby konsultantki A nie potrafiły zaprezentować go klientkom...

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
      Pozdrawiam i zapraszam!
    • Gość: Fema Re: Krem antycellulit- AVON IP: *.dial.de.easynet.net 06.04.04, 14:40
      tez kiedys bylam naiwna i kupilam ten krem. i moge powiedziec:gowno! zreszta
      jak wszystkie kremy na cellulit, niezaleznie od firmy. daj sobie spokoj a za
      pieniadze zaoszczedzone na kremie kup sobie owoce, przyniosa o wiele wiecej
      korzysci.
      • agnie_szka9 Re: Krem antycellulit- AVON 06.04.04, 14:48
        nie owoce, tylko raczej warzywa! owoce zawierają bardzo dużo cuuuukru :-)))
        ja używam ten kremik i wraz z zasadą nieobżerania się słodyczami i tłuszczami -
        jest barzo dobry. napina i wygładza skórę.
        polecam (choć nie jestem konsultantką A.)
        :-)))
        • Gość: Fema Re: Krem antycellulit- AVON IP: *.dial.de.easynet.net 06.04.04, 14:58
          ok, moze i napina i wygladza, ale struktury skory nie zmienia i callulitis jak
          byl tak jest...
          • Gość: justa Re: Krem antycellulit- AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 15:41
            a co ma struktura skóry do tego? :) tłuszcz jest pod skórą ;)
          • Gość: Anka 25 Re: Krem antycellulit- AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 14:12
            Krem zadziała ale w przypadku równoczesnego stosowania diety ubogiej w cukry i
            tłuszcze, picia dużych ilości wody lub herbatek ziołowych i ruchowi
            (ćwiczeniom). Żaden krem nas nie wyszczupli od samego smarowania, pozwoli
            natomiast mocno ujędrnić skórę a to 50% sukcesu. Pozdrawiam!
      • agaagnes Re: Krem antycellulit- AVON 06.04.04, 14:58
        ZGADZAM SIE, ZADNE KREMY NIE POMAGAJA , A TO CO ZAUWAZYLAM TO JEST TAKZE
        OSIAGANE PRZEZ ZWYKLY EFEKT MASAZU, NIE WYDAM JUZ GROSZA NA TAKIE PREPARATY.
    • dafni Re: Krem antycellulit- AVON 06.04.04, 15:12
      Popieram. Wydałam masę kasy na różne kremy a cellulit ani drgnął. Polecam dietę
      i ćwiczenia.
      • Gość: :) Re: Krem antycellulit- AVON IP: *.zax.pl 06.04.04, 19:38
        A ja kupiłam balasam Bielenda wyszczuplająco-nawilżający( kosz ok 8 zł) pieknie
        pachnie, znakomicie nawilża skórę, a przynajmniej chce mi się wykonywać
        masaż.Na każdym kremie jest napisane, by wmasować go w skórę, tylko to pomaga.
        No i dieta oczywiście:)
    • colleen_1 Re: Krem antycellulit- AVON 06.04.04, 19:54
      Mialam ten krem i rzeczywiscie troche ujedrnily mi sie uda ale po 1 moglo to
      byc od masazu a po drugie mogl to byc czas kiedy duzo cwiczylam na steperze. Bo
      akurat jakos tak mam, ze raz mi sie chce cwiczyc a raz nie.
      W kazdym razie z tego co pamietam z uzywania tego kremu to to ze byl strasznie
      niewydajny. Starczyl na ok 2-3 tygodnie. Rownie zadowolona bylam z
      pomaranczowej Ziaji. Uwazam ze jest za drogi. Nie wiem ile kosztuje w
      promocjach itp ale pamietam ze sprawdzalam cene i stwierdzilam ze nie jest wart
      tej kasy. Sama swoj wygralam w jakims konkursie w babskim pismie.
      • Gość: katinka Re: Krem antycellulit- AVON IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.04.04, 14:26
        >Rownie zadowolona bylam z pomaranczowej Ziaji.

Popieram. Oliwka Ziaji do masażu świetnie się sprawdza - pięknie pachnie i
        trzeba się jednak nieźle namasować, żeby się wchłonęła ;) Bardzo dobrze
        odżywia, stosowana po prysznicu (podczas którego można uzyć pozostałych prod. z
        serii) pozwala zachować skórze wilgoć - na długo. I kosztuje niewiele :D
    • Gość: kasia Re: Krem antycellulit- AVON IP: 217.153.60.* 07.04.04, 16:11
      hej.jestem na etapie cwiczen, smarowania tylka avonem, ziaja i nawet
      norelem.jeszcze sie nie zdecydowalam co de efektow,ale w kwestii pierwszych
      spostrzezen,to:Avon ladnie pachnie i szybko sie wchlania;przy Ziaji troche
      trzeba sie pomeczyc (szczegolnie jak sie wmasowuje zel i olejek), a Norel ma
      dziwny zapach i sie klei,ale poniewaz wsarowuje go na noc,to jest mi rybka
      plum.za jakis czas dam znac co sie stalo z moim cellulitem ;) pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka