Dodaj do ulubionych

Rewelacyjny krem do rąk

09.04.04, 11:45
Chcę rozpocząc nowy wątek, szczególnie dlatego , że wiele z nas borykało się
teraz z porządkami przedświątecznymi. Dziewczyny ja mam baaaaaardzo suchą
skórę rąk ( przy okazji cierpie na atopowe zapalenie). Jaki krem
poleciłybyści dla suchej, wrażliwej i zniszczonej (troche też uczuleniami)
skóry rąk? Odwiedzilam strone wizaż...., ale tam jest tak wiele kremów że już
sama nie mogę się połapac. Interesuje mnie to co Wy macie wypróbowanego. Z
góry dziękuje i pozdrawiam. misia
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Rewelacyjny krem do rąk IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 09.04.04, 12:04
      np. avene do rąk z cold cream
      • Gość: Monia Dermesa- co tu więcej mówić ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 12:41
        Wpisz DERMESEw wyszukiwarce tego forum- szybko się dowiesz na temat opinii o
        tym kosmetyku. Poprostu rewelka.
        • Gość: Edytka Re: Dermesa- co tu więcej mówić ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 13:54
          Dokładnie - podłączam się do Moni. Szybko, skutecznie i bez zbędnej chemii. Mi
          po 2 dniach rączki wygładziło - a stopki chyba ok 5 dni- systematycznie
          nawilżając- ale pięty miałam w opłakanym stanie (wyglądały jak ser szwajcarski-
          całe popękane aż chodzić nie mogłam)
          • misia777 Re: Dermesa- co tu więcej mówić ;) 09.04.04, 13:59
            zaraz lece do apteki i sobie kupie, bo jest w miare niedrogi. tylko mam
            nadzieje ze dostane i nie bede musiala czekac przez swieta az zamowia. Przez
            Swieta zrobie sobie kuracje. dzieki dziewczyny, pozdrawiam
          • masia27 Re: Dermesa- co tu więcej mówić ;) 09.04.04, 14:08
            hmmm, zastanawia mnie dlaczego wszystkie posty wychwalajace Dermese zawsze
            pochodza z tego samego adresu IP?
            • Gość: Edytka Re: Dermesa- co tu więcej mówić ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 14:40
              Pamiętaj o ulotce- bo tam jest sporo napisane jak stosować, żeby mieć super
              efekty. Jak nie dostaniesz to daj znać to Ci napiszę kilka zaleceń ;) Pozdrawiam
            • Gość: beba2 Re: Dermesa- co tu więcej mówić ;) IP: *.autocom.pl 09.04.04, 15:51
              Nie wszystkie posty o wspaniałości Dermesy pochodzą z Warszawy.Ja już zresztą o
              niej pisałam.Tylko,że niestety na razie można ją kupić tylko w województwie
              mazowieckim (jeśli chodzi o apteki czy sklepy zielarskie).Można ją też sobie
              zamówić telefonicznie i przysyłają na terenie całej Polski.
              Pozdrawiam z Krakowa i życzę wesołych,zdrowych i udanych Świąt.
              >> beba2 <<
    • oleena Re: Rewelacyjny krem do rąk 09.04.04, 16:01
      Też mam atopowe zapalenie skóry.
      Ostatnio odkryłam bardzo tani i bardzo mi odpowiadający krem kojąco- łagodzący
      Polleny- Malwy. Zawiera rumianek, awokado i witaminę E. Kupiłam go w rossmanie
      za ok 3zeta.
      Poza tym dobrze też działa na moją skórę rumiankowy z avonu.
    • misia777 Re: Rewelacyjny krem do rąk 09.04.04, 18:00
      bylam w aptece, ale nie maja tego "Dermesa". Pani zamowila na jutro w hurtowni.
      Acha pokazala mi jeszcze krem Balneum Hermal w cenie 14 zl, podobno rewelacja
      jesli chodzi o taka skore jak moja, ale narazie spróbuje to co Wy polecacie. A
      jesli ktos mial Balneum Hermal to tez ciekawa jestem jaki efekt po kuracji.
    • misia777 Re: Rewelacyjny krem do rąk 11.04.04, 11:28
      niestety nie dostalam dermesy i nawet w hurtowni nie mieli bo zamowilam w
      aptece. kupilam tylko Epikrem ale jest baaardzo tlusty. fuj
    • Gość: defekacja Re: Rewelacyjny krem do rąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 11:51
      osobiscie polecam krem do rak z olejkami z konopii - Cannabis firmy idea 25;
      zawsze mialam suche rece, kiedys moj brat przywiozl z warszawy ten wlasnie krem
      no i naprawde bardzo mi pomogl. mozesz go dostac w necie na
      skateshop.hip-hop.pl/projector.php?product=1023115037 , pozdrawiam -
      marta.
    • kasia.lomanczyk Re: Rewelacyjny krem do rąk 11.04.04, 15:12
      Ja trafiłam na rewelację do b. zniszczonych rąk: Neutrogena koncentrat kremu do
      rąk. Faktycznie działa super.
      A oprócz tego używam zwykły krem Glicea cytrynowy i Avon krem glicerynowy, oba
      bardzo dobre i tanie.
    • misia777 Re: Rewelacyjny krem do rąk 17.04.04, 16:50
      podnosze wątek
      • Gość: katinka Re: Rewelacyjny krem do rąk IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 17.04.04, 18:36
        a ja przez przypadek stalam sie wlascicielka kremu do rak z arnika (zielonego)
        z Yves Rocher i jestem zachwycona! mam baaardzo wrazliwe dlonie, a dzieki temu
        kremikowi w koncu staly sie jakby otulone niewidzialna mgielka, gladziusienkie
        i miekkie, o zdrowym kolorycie. krem blyskawicznie sie wchlania i wystarczy go
        kapka, nie zostawia tlustej warstwy. szczerze polecam, koszt to mniej wiecej
        cena wychwalanej neutrogeny (mnie nie pomogla). :)
        • vitalia Re: Rewelacyjny krem do rąk 17.04.04, 18:41
          Ja popieram katinkę ten krem z Yves Rocher jest fantastyczny i naprawdę polecam.
          Dawno nie spotkałam tak fajnego kosmetyku do łapek.
          • kasias35 Re: Rewelacyjny krem do rąk 17.04.04, 20:56
            Ja polceam Dermese- rewelacja- trochę juz o niej pisałam, wiec nie chcę się
            powtarzać. Pięty - ręcę - regeneruje super i w bardzo krótkim czasie.
    • Gość: Kasia Re: Rewelacyjny krem do rąk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:48
      mam ten sam problem :(
      mi dematolog polecił Nanobase, (z parafiną), cena ok. 30 zł, dostępna w
      aptekach, bez recepty
      nakładam na noc, gdyż pozostawia na dłoniach gęsty film, ale za to rano...!
      ahhh! rewelacja! Po prostu JEDWAB!
    • tradycja1 Re: Rewelacyjny krem do rąk 18.04.04, 01:59
      Ja lubie Vaseline Intensive Care z witamine E.
      • Gość: patsy Re: Rewelacyjny krem do rąk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 16:40
        Krem niezapominajkowy Woods of Windsor - jestem od niego uzalezniona
    • Gość: romapoz Re: Rewelacyjny krem do rąk IP: *.icpnet.pl 23.04.04, 18:11
      Mam ten sam problem. Nic mi nie pomagalo. Neutrogene moje rece czują przez 15
      minut i to wszystko. Ale moja dermatolog polecila mi ostatnio coś co naprawde
      jest niezle: CLOBAZA. Jest to krem, ktory kosztuje ok. 6 zloty (w aptece tylko
      oczywiscie) a czyni naprawde cuda. Polecam.
    • mumma Re: Rewelacyjny krem do rąk 24.04.04, 15:50
      Moje dziecko ma atopowa skore i dlatego w domu mam takie specyfiki jak Balneum,
      Clobase etc. Przyznaje w chwilach kryzysu pozyczam sobie od dziecka i smaruje
      tym rece i to dziala. Szcegolnie Balneum, obojetnie czy balsam, czy krem.
      • charade Re: Rewelacyjny krem do rąk 24.04.04, 17:57
        Najlepszym kreme do rąk, z jakim sie zetknęłam był Cold Creme Avene. Niestety
        jest trochę drogawy - ponad 30 zł.
        • violla36 Re: Rewelacyjny krem do rąk 24.04.04, 19:43
          Dla mnie rewelacją jest Dermesa. Po dziesiątkach kremów trafiłam właśnie na ten
          kosmetyk i jest po prostu super. Efekt widać natychmiast po kilku dniach nie
          ma już śladu po jakiś pęknięciach na palcach nie mówiąc już o suchej skórze. No
          i co najbardziej mi się w tym kosmetyku podoba to to, że zapobiega nawrotom -
          wystarczy co jakiś czas przesmarować i dłonie są cały czas super.
          • Gość: Kiti Re: Rewelacyjny krem do rąk IP: *.wspiz.edu.pl 25.04.04, 09:49
            Mi poleciła Dermese koleżanka, która pracuje w aptece. Przetestowała setki
            innych kremów, płynów, maści itp. i powiedziała, że ten będzie najlepszy. Po 2
            tygodniach używania muszę przyznać jej racje. Po prostu rewelacja! Żadnych
            podrażnień, żadnych pęknięć i wszelkie ślady po suchych dłoniach znikneły.
            Teraz używam raz na jakiś czas i wystarczy. Jestem z Dermesy bardzo zadowolona
            i serdecznie polecam. Buźka :)
            • misia777 Re: Rewelacyjny krem do rąk 26.04.04, 13:46
              a ja na podkarpaciu niestety nie moge dostac tej Dermesy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka