pmisiek_kosmaty 01.06.08, 10:48 Pustelnikom niosę dobre słowo od Izolantów ;)))) Obyście zawsze dziećmi byli :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pmisiek_kosmaty Re: Miłego! 02.06.08, 10:04 Dziękujemy :))) Plotki latają, ze urlopowałeś? Gdzie byłeś, co robiłeś? ;))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Miłego! 02.06.08, 12:35 pmisiek_kosmaty napisała: > Plotki latają, ze urlopowałeś? Gdzie byłeś, co robiłeś? ;))) W Najjaśniejszej byłem, na łonie. Walczyłem bezskutecznie z pszczołami, które jak w znanym filmie, czarną chmurą nadleciały i zamieszkały sobie bezczelnie pod dachem. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Miłego! 02.06.08, 12:41 Z wrażeń okołoojczystych wspomnę reklamę (codziennie słuchałem Radia Gdańsk) jakiegoś trawiennego specyfiku o obrzydliwej nazwie "boldovera". Jak dla mnie, nazwa pasuje bardziej do jakiegoś środka powodującego wymioty, ewentualnie do ortopedycznego pasa dla kobiet dotkniętych osteoporozą. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Miłego! 02.06.08, 22:48 Łono jest najlepszym miejscem do odpoczynku ;))) I masz nauczkę na przyszłośc ;) - na łonie nie słuchaj radia ;))) Nie zagłuszaj odgłosów łona - najmilszych dla ludzkiego ucha ;))) Odpowiedz Link