helga22 25.11.10, 20:19 Do tej pory używałam rimmel lasting finish mineral enriched, ale wolałabym cos lżejszego, co w mniejszym sopniu zatykałoby pory. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: podkład do cery tłustej 25.11.10, 20:26 Lasting Performance Max Factor. Bardzo dobry podkład za niewielką cenę, do cery tłustej będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: podkład do cery tłustej 25.11.10, 22:47 sloneczna.dziewczyna napisała: > Lasting Performance Max Factor. Bardzo dobry podkład za niewielką cenę, do cery > tłustej będzie ok. potwierdzam - używam od lat i bardzo go lubię (mam tłustą cerę) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: podkład do cery tłustej 25.11.10, 22:03 helga22 napisała: > Do tej pory używałam rimmel lasting finish mineral enriched, ale wolałabym cos > lżejszego, co w mniejszym sopniu zatykałoby pory. Co polecacie? Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: podkład do cery tłustej 25.11.10, 22:15 AA podkłąd do cery tłustej i mieszanej. rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: podkład do cery tłustej 26.11.10, 16:50 mineralny revlon uzywam od dłuzszego czasu i jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
mik.pl Re: podkład do cery tłustej 27.11.10, 17:02 co do revlonu colorstay, mam bardzo złe zdanie. Zwiedziona pochlebnymi opiniami na forum kupiłam go i żałuję bardzo. Nie kryje, nie matuje, stanowi na twarzy tłustą maź.W dodatku podkreślił jeszcze bardziej rozszerzone pory, mam wrażenie, ze je zapycha. Masakra! Natomiast ostatnio w gazecie była próbka experience max factor i o ile po jednym uzyciu można coś powiedzieć, to była fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanda.2b Re: podkład do cery tłustej 28.11.10, 12:10 pharmaceris delikatny fluid intensywnie kryjący matujący the best of the best.... i nie drogi... Odpowiedz Link Zgłoś