Gość: varka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:30 Czy któraś z Was próbowała kuracji tymi kapsułkami? Jak tak to czy są jakieś efekty? Aha, i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Kapsułki do włosów Seboradin 14.04.04, 15:45 kapsułki? doustne? a nie przypadkiem ampułki z płynem do wierania w skórę głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varka Re: Kapsułki do włosów Seboradin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:04 Rzeczywiście, mała pomyłka. Wiecz cosik na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Kapsułki do włosów Seboradin 14.04.04, 16:10 mój brat stosuje i jest zadowolony- zmniejszone przetłuszczanie i stany zapalne Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Kapsułki do włosów Seboradin 14.04.04, 16:22 Stosowalam ampulki seboradin i bylam b. zadowolona- wlosy sie wzmocnily, przestaly wypadac no i znacznie poprawil sie stan skory na glowie. Ok. 2 lata temu te ampulki kosztowaly ok. 20 PLN. Potem probowalam jeszcze ampulek Radical, ale byly o wiele gorsze. Swoja droga na wloski polecam szmpony i odżywki wzmacniające z serii czarna rzepa Joanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varka Re: Kapsułki do włosów Seboradin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:30 A czy po tych szamponach włoski nie śmierdzą rzepą? Bo po lotionie Seboradinu zalatuje od nich na kilometr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Kapsułki do włosów Seboradin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:06 po szamponach na szczescie nie smierdza Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Kapsułki do włosów Seboradin 14.04.04, 17:30 ja po ampułkach seboradinu zrobiłam sobie siano na głowie... włosy mi sie łamały i były nie do rozczesania. jak masz suche włosy to nie polecam, bo one wysuszają. Odpowiedz Link Zgłoś
livett Re: Kapsułki do włosów Seboradin 14.04.04, 18:03 Ja nie stowałam ampułek, ale za to miałam inne produkty z tej samej linii pielęgnacyjnej (Seboradin Niger)tzn. szampon, balsam i lotion. W/w specyfiki zaczęłam stosować głównie dlatego, iż bardzo przetłuszczały mi się włosy. Muszę przyznać,że nie uzyskałam oczekiwanych rezultatów(jeżeli chodzi o zmniejszenie przetłuszczania się włosów), ale zauważyłam inne pozytywne efekty m.in. przestały wypadać mi włosy a nawet, o dziwo, pojawiły się nowe odrosty - z czego byłam bardzo,bardzo zadowolona. Zużyłam po dwie buteleczki każdego specyfiku. Niedługo mam zamiar powtórzyć kurację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś