Gość: kropla IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.02.02, 11:43 Poszukuje dobrego salonu fryzjerskiego w Warszawie. Dziekuje za wiadomosci. :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słońce Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:22 I ja podłączam się do pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 01:58 Poczytajcie wątek: SZUKAM NIEBANALNEGO FRYZJERA W W-WIE. Jest w czym wybierać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: 195.145.215.* 23.02.02, 23:36 Kiedys chodzilam na Nowogrodzka naprzeciwko poczty (przy Poznanskiej) i bylam bardzo zadowolona z panow tam pracujacych, natomiast bardzo polecana mi przez kolezanki pani Renata rozczarowala mnie - wydaje mi sie, ze ma jeden wycwiczony styl strzyzenia i trzyma sie go. Wnioskuje po podobienstwie fryzur na glowach kolezanek, ktore do niej chodzily. Ale panowie na Nowogrodzkiej, a szczegolnie pan Tadeusz i pan 'Junior' - nie mam pojecia jak ma na imie:))) byli naprawde dobrzy!!! Aha, ten salon jest dosyc drogi i trudno sie tam dostac z dnia na dzien, trzeba sie wczesniej zapisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasia Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.wcp.pl 24.02.02, 10:44 Salon Stanisław na Żytniej, pan Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: 212.244.106.* 25.02.02, 08:58 Powtórze to po raz kolejny - Salon Piekności przy Bohdanowicza 3 , pani Dorotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropla Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.02.02, 09:42 Wybieram sie do p. Renaty, ale zaczynam sie obawic (mam dosyc krotkie wlosy) czy bede miala jeszcze cos na glowie, czy mozesz mi krotko opisac charakter jej fryzur. dzieki K Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE 25.02.02, 14:04 Pani Renata wszystkie dziewczyny z poldlugimi wlosami strzygla dluzej z tylu i podwijala do gory, a z przeodu krocej i napuszone troche. Miala taki jeden wycwiczony styl. Ja nie bylam bardzo zadowolona, bo troche za duzo robila 'pod siebie', a nie tak jak ja chcialam. Ale sa na pewno tez osoby z niej zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE 25.02.02, 14:05 Aha, a wolalam tam pana Tadeusza albo niejakiego Juniora w tym salonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 25.02.02, 14:20 Kasiulku - ale Kropli chyba chodzi o inną p. Renatę (z Trendu przy KEN-ie). Ta Renata jest moim zdaniem doskonała - już się rozpływałam nad nią w kilku innych wątkach, więc nie będe się powtarzać, ale naprawdę strzyże znakomicie, ma dryg do nożyczek. Ja ostatnio strzygę się na dość krótko (mocno wycieniowana fryzura, coś w stylu artystycznego nieładu - jeśli pamiętacie Meg Rayn z "Masz wiadomość", to taką mniej więcej fryzurę, tylko jeszcze troszke krótszą, mam aktualnie na głowie). Fryzurka wygląda bardzo młodzieńczo, lekko, świetnie się układa bez czasochłonnego męczenia się z suszarką i szczotką - wystarczy tylko troszkę usztywniającej pianki i gotowe. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE 25.02.02, 14:43 Xena, Kropla, Dziewczeta drogie, przepraszam wiec za zamieszanie:))) Nie wiem, czy pani Renata, o ktorej ja myslalam, jeszcze w ogole na Nowogrodzkiej pracuje... Pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Do Xeny IP: *.acn.waw.pl 25.02.02, 19:52 Droga Xeno, na miłość boską, jesteś pewna, że to co robisz, to nie na swoją i moją zgubę? Do pani Renaty już bardzo trudno się dostać!!! Odpowiedz Link Zgłoś