Dodaj do ulubionych

sucha, sciagnieta skora!!!!

20.04.04, 08:55
pomozcie! mam napieta i sciagnieta skore wokol ust, na policzkach i wokol
oczu.mam nieprzyjemne odczucie ciaglego napiecia i sciagniecia skory!
moze jakis krem na noc???
Obserwuj wątek
    • aaricia23 Re: sucha, sciagnieta skora!!!! 20.04.04, 10:38
      pomoge ci jak potrafie bo właśnie odkryłam rewelacyjny naprawde krem na takie
      problemy, nazywa sie PHYSIOGEL albo PHISIOGEL i mozna go nabyc w aptece za
      jakies niecałe 40 złotych, uzywam go dwa dni dopiero ale juz moge powiedzieć że
      efekty są spektakularne, co prawda mam cere tłustą - ale z racji tego i
      trądziku traktuję ja niemiłosiernie różengo rodzaju specyfikami które naprawdę
      bardzo ja przesuszały, do tej pory traktowałam to jako zło konieczne, cos za
      coś, ale juz szlag mnie trafił bo codziennie musiałam robić sobie peeling żeby
      usunąc choć część tego łuszczącego się naskórka, a pod makijażem to naprawdę
      nie wygląda ok... bałam się że jakikolwiek krem tylko pogorszy stan mojej skóry
      bo natłuści ją i pojawią się mega pryszcze, ale postanowiłam zaryzykować i
      naprawde uwierz po dwóch zastosowaniach moja skóra jest gładka i nawilżona,
      fenomenalna;) aha na kremie pisze że jest przeznaczony do skóry suchej
      wrażliwej, pozdrawiam
      • Gość: patka81 Re: sucha, sciagnieta skora!!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 17:26
        Dużo zależy od wody.Mi bardzo pomaga mycie w przegotowane.Na noc nakładam 2-3
        razy w tyg.oliwkę dla dzieci.Zadbaj o witaminy:E,A,B,polecam tran
    • Gość: beatka Re: sucha, sciagnieta skora!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.04, 19:51
      kup sobie w aptece Nanobazę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka