24.01.11, 18:37
Kupiłam sobie aparat. Robi bardzo, ale to bardzo ładne zdjęcia. Wszystko na nim widać. Dzisiaj robiłam sobie zdjęcia twarzy i jest tak zawągrona, ze się przestraszyłam!!!! Wiedziałam, ze te wągry mam, ale są na nosie, są na policzkach (tuz kolo nosa), na brodzie pojedyncze egzemplarze. Sa normalnie WBITE w otwarte pory. Wyciskam, naklejam plastry Nivea, a gdzie tam. Dzień, dwa i już jest czarno. Sa w moja skore wsadzone. Jak tylko wycisnę to mam gwarancje, ze w tym samym miejscu wyskoczy mi krosta! A policzki i skore pod oczami mam delikatna.
Próbowałam niegdyś tego toniku na wągry. Taki przezroczystej butelce-niebieski i zielony. Clean and clear bodajże. Nie działa. Co z tym robić.
Proszę o jakieś nazwy kosmetyków, gdzie to wylezie i nie wróci! W maju kończę 25 lat!
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: wągry 24.01.11, 18:48
      ja bym spróbowała duoacneal avene na poczatek,ja jeszcze raz na tydzien stosuje maseczkę oczyszczająca z avene(takie dwa w jednym..maseczka z kwasami oczyszczająca z peeliengiem)nie pamiętam nazwy ale chyba jest jedna-dla cery tłustej.moim zdaniem tylko regularne złuszczanie oczyści Ci te wągry....tylko wtedy na dzien filtr musowo!ja ostatnio mieszam krem z filtrem z podkładem,daje troche skórze odetchnąc.
      • starutka86 Re: wągry 24.01.11, 19:26
        Dzięki,
        na innym forum polecają wizytę u kosmetyczki, ale myślę ze to wybieg jednorazowy.
        Poza tym nie chce by mi ktoś wyduszał wągry, nawet ''fachowo"
      • starutka86 Re: wągry 24.01.11, 19:27
        duoacneal avene- czy to sie tak pisze??
        • sarna3 Re: wągry 24.01.11, 19:32
          diacneal avene - tak się pisze :)
          • issey_miyake Re: wągry 24.01.11, 19:44
            sarna3 napisała:

> diacneal avene - tak się pisze :)

nowa jego wersja to Triacneal
      • starutka86 Re: wągry 24.01.11, 19:30
        allegro.pl/avene-cleanance-zel-oczyszczajacy-250ml-apteka-i1409358859.html
        czy o to to chodzi?
        • sarna3 Re: wągry 24.01.11, 19:34
          starutka86 napisała:

> allegro.pl/avene-cleanance-zel-oczyszczajacy-250ml-apteka-i1409358859.html
          > czy o to to chodzi?

Pewnie chodzi o krem. Na jego temat się nie wypowiem, gdyż sama używam Glyco-A 12% i jestem bardzo zadowolona z tego jaką mam po nim super gładką skórę twarzy:)
          • kasha77 Re: wągry 24.01.11, 20:16
            mnie chodziło o krem na noc a nie żel oczyszczający....ok Issey-nie wiedzialam,ze duo juz nie ma.
            kup sobie triacneal krem,stosuj na noc(ja na niego jeszcze nakładam cos nawilżającego po jakiejs godzince bo mnie za bardzo ściąga)może Cię trochę szczypac jesli nigdy nic z kwasami nie stosowalas lub jesli bedziesz miala jakies ranki na twarzy:)np.po wyciskaniu wągrów;),maseczka do stosowania od czasu do czasu to Avene Cleanance Maseczka oczyszczająco-złuszczająca, ona tez ma kwasy wiec potem na dzien absolutnie krem z filtrem min 30.
            • starutka86 Re: wągry 24.01.11, 22:34
              ktory to z tych:
              allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=triacneal
              • issey_miyake Re: wągry 25.01.11, 00:01
                starutka86 - kobieto nie kupuj na allegro. Triacneal jest tylko jeden, Avene 30ml.

• starutka86 Re: wągry 24.01.11, 22:34
              wlsciwei to chyba wszystkie

ale taka mała tubka..........
              • issey_miyake Re: wągry 25.01.11, 00:02
                starutka86 napisała:

> wlsciwei to chyba wszystkie
                >
                > ale taka mała tubka..........

tak, tubka jest mała, ale wydajna, jeśli chcesz coś większego kup sobie bandi złuszczający krem na noc 50ml
            • issey_miyake Re: wągry 25.01.11, 00:00
              kasha77 napisała:

> mnie chodziło o krem na noc a nie żel oczyszczający....ok Issey-nie wiedzialam,
              > ze duo juz nie ma.

jaki duo ? :)

• kasha77 Re: wągry 25.01.11, 09:43
                duoacneal,bo zrozumialam,ze zastąpili go triacneal? czy są oba ale tri jest lepszy?
                tubka jest mała ale starcza na długo.ja juz mam chyba z miesiac a stosuje prawie codziennie.
                • issey_miyake Re: wągry 25.01.11, 10:23
                  kasha77 napisała:

> duoacneal,bo zrozumialam,ze zastąpili go triacneal? czy są oba ale tri jest lep
                  > szy?

chodzi Tobie o Avene? To był Diacneal, nie Duoacneal. Wycofali Diacneal i zrobili Triacneal, ulepszając go o argininę.

> tubka jest mała ale starcza na długo.ja juz mam chyba z miesiac a stosuje prawi
                  > e codziennie.

dokładnie, wydajny jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka