Dodaj do ulubionych

DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.04, 19:01
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 16:05
      w zeszłym roku moim hitem był balsam brązujący Sopot Ziaji. w tym roku hitu
      jeszcze nie mam, do twarzy używam kremu brązującego Ziaji, a do ciała
      samoopalacz do jasnej karnacji w spray'u Avonu, ale muszę przyznać, że balsam
      brązujący jest wygodniejszy - nie musiałam się obawiać o ew. plamy. no, ale
      samoopalacz daje wyraźniejszy efekt.
    • kathy20 Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 28.04.04, 17:08
      Dior!!!!! najlepszy samoopalacz na swiecie:)
      • Gość: katrina Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:15
        kupiłam daxa w piance i byłam zadowolona z efektów kolorystycznych (śmierdzi
        identycznie jak kolastyna, lancaster i clarins - wszystko co zawiera DHA
        śmierdzi na mnie potwrnie niezależnie od ceny), ale trochę mnie wysuszył.
        Kupiłam Sopot - nie wysusza, wręcz nawilża, ale tez nie opala (a śmierdzi jak
        samooopalacz!) a przynajmniej nie tak, jakbym chciała. Jaki samooopalacz nie
        wysuszy za bardzo, a da mocny, brązowy efekt?

Prosze mi nie polecać niczego powyżej 40zł - więcej mogę dać tylko za taki,
        który będzie opalał, a nie będzie śmierdział - moje doświadczenia z
        samoopalaczami wyżej wymienionych firm wskazują że niezależnie od ceny
        wszystkie śmierdzą tak samo.
        • Gość: justa Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 09:55
          katrina, żeby skóra nie była wysuszona, to może najpierw nałóż balsam czy krem,
          a dopiero na to samoopalacz?
    • geati goraco polecam... 28.04.04, 21:50
      ... GARNIER AMBRE SOLAIRE "Perfect bronzeur" - mleczko samoopalajace
      nawilzajace 12h; naturalny wyciag z moreli + wit.E (takie w "tradycyjnym"
      opakowaniu, nie w tubce) Zaplacilam jakies 20zl, ale to byla chyba jakas
      promocja.
      Pieknie pachnie, przynajmniej kiedy sie je naklada:) a pozniej, wiadomo, jest
      troche nieciekawego zapachu, ale i tak dobrze go znosze, naprawde nie jest taki
      zly. No i co najwazniejsze - daje piekny kolor (jest dosyc mocny), powinnas byc
      zadowolona z efektu. Ja jestem. Uzywam go od ok. dwoch mcy i bardzo polecam.
      Aha. W zeszlym roku uzywalam L'Oreala SUBLIME BRONZE do twarzy (2 wersje: dla
      jasnych i ciemnych karnacji) i bylam z niego b zadowolona, ale skonczyl sie, a
      w Polsce dostac go najwyrazniej nie mozna. Mnie sie w kazdym razie nie udalo do
      tej pory i tym sposobem trafilam na "Garnier":)
      pozdr, g.
      • Gość: katrina Re: goraco polecam... IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 15:46
        bardzo dziękuję :)
    • bethie Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 29.04.04, 19:44
      Najlepszym samoopalaczem jaki miałam jest ten z serii Oceanic AA plus Age
      Expert. Jest to samoopalacz do ciała i twarzy. Ja stosuję go tylko do twarzy i
      jest rewelacyjny. Nie ma smug, świetnie się rozprowadza i przyjemnie pachnie.
    • Gość: paulus172 Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.ib.com.pl 29.04.04, 20:46
      na pocztek proponuje krem brazujacy do ciala z serii Sopot firmy ziaja, dziala
      jak lekki samoopalacz, nie zostawia plam, daje naturalny odcien opalenizny i
      ladnaie pachnie, dla mnie rewelacja
    • kinder.bueno Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 29.04.04, 21:34
      do geati: a uzywasz tego garniera tez do twarzy? Ja wlasnie potrzebuje jakiegos
      do twarzy, bo do ciala uzywam SOPOTU. a twarz zaczyna przy nim blednac.
      Poleccie cos:)

co do sopotu wg mnie jest rewelacyjny, uzywam go i rano i wieczorem na cale
      cialo i moja skora ma sliczny odcien, brazowo zloty, nawet moim znajomi
      zauwazyli roznice i pytaja jakiego samoopalacza uzwyam. A sopot to NATURA w
      duzej czesci, bo ma wyciag z orzecha wloskiego, dzieki temu jest lagodniejszy.
      Polecam.
      • geati Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 04.05.04, 17:46
        do kinder.bueno
        uzywam go WLASNIE do twarzy (tzn twarz+szyja+dekolt). Jakos nie chce mi sie
        ostatnio mazac calego ciala samoopalaczem:) W ostatnim czasie uzywalam "lekko
        brazujacego balsamu do ciala" z wyciagiem z orzecha wloskiego z KOLASTYNY. Ma
        byc lekko brazujacy, ale po parotygodniowym stosowaniu nie wiem tak naprawde
        czy "nadal mi piekny koloryt" - jak zapewniaja na opakowaniu. za to zapach ma
        taki ze chcialoby sie go zjesc - kokosowy, b przyjemny:)
        sopotu tez kiedys uzywalam ale jakos niezbyt mi odpowiadal.
        aha, ja tez zanim naloze samoopalacz nakladam najpierw krem na twarz, a balsam
        do ciala na dekolt.
        g.
        • Gość: kwe Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 18:32
          miałam laudera - doskonały rozświetlający nie "pięknozłocisty" tylko
          brązowiuteńki już w samej konsystencji od razu widać gdzie i ile było
          nachlapane superr!!, skusiłam się na shiseido i ... brązowy kolor jest ok ładny
          nie napastliwy jest ok ma jednak jedną drobną usterkę, która mi przeszkadza
          lepi się i nie przestaje przez jakieś 2 h
          ..oba są ciutke droższe niż 40 ok 100 kosztują ale Laudera polecam - tuba z
          parasolką - na wieczór zrobi efekt na nogach lepszy niż żel rozświetlający ze
          złotymi drobinkami dermiki, ciut przesusza...nie ma cudów... ale każdy
          przesusza i nie ma co nabierać się na pozostawiony tłustawy film, po kąpieli i
          tak wychodzi szydło...
          Powodzenia w zakupach

aaaa podobno Teracota od Gurl. też supa jest, niestety w moim mieście nigdzie
          nie zastałam
    • maruda78 Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 04.05.04, 19:33
      www.pinezka.pl/content/view/223//
    • Gość: tea Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.dsl.pipex.com 04.05.04, 19:42
      W majowym londynskim Marie Claire, jest test samoopalaczy. Wygral Lancaster
      self tan silk bronze moisturizing milk. Raz uzylam Lancome i byl dobry, ale i
      tak gdzies go upchalam bo jestem zbyt leniwa na takie preparaty. Przestrzegam
      przed pizz buin!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka