Gość: fifka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.04, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 16:05 w zeszłym roku moim hitem był balsam brązujący Sopot Ziaji. w tym roku hitu jeszcze nie mam, do twarzy używam kremu brązującego Ziaji, a do ciała samoopalacz do jasnej karnacji w spray'u Avonu, ale muszę przyznać, że balsam brązujący jest wygodniejszy - nie musiałam się obawiać o ew. plamy. no, ale samoopalacz daje wyraźniejszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy20 Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 28.04.04, 17:08 Dior!!!!! najlepszy samoopalacz na swiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:15 kupiłam daxa w piance i byłam zadowolona z efektów kolorystycznych (śmierdzi identycznie jak kolastyna, lancaster i clarins - wszystko co zawiera DHA śmierdzi na mnie potwrnie niezależnie od ceny), ale trochę mnie wysuszył. Kupiłam Sopot - nie wysusza, wręcz nawilża, ale tez nie opala (a śmierdzi jak samooopalacz!) a przynajmniej nie tak, jakbym chciała. Jaki samooopalacz nie wysuszy za bardzo, a da mocny, brązowy efekt? Prosze mi nie polecać niczego powyżej 40zł - więcej mogę dać tylko za taki, który będzie opalał, a nie będzie śmierdział - moje doświadczenia z samoopalaczami wyżej wymienionych firm wskazują że niezależnie od ceny wszystkie śmierdzą tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 09:55 katrina, żeby skóra nie była wysuszona, to może najpierw nałóż balsam czy krem, a dopiero na to samoopalacz? Odpowiedz Link Zgłoś
geati goraco polecam... 28.04.04, 21:50 ... GARNIER AMBRE SOLAIRE "Perfect bronzeur" - mleczko samoopalajace nawilzajace 12h; naturalny wyciag z moreli + wit.E (takie w "tradycyjnym" opakowaniu, nie w tubce) Zaplacilam jakies 20zl, ale to byla chyba jakas promocja. Pieknie pachnie, przynajmniej kiedy sie je naklada:) a pozniej, wiadomo, jest troche nieciekawego zapachu, ale i tak dobrze go znosze, naprawde nie jest taki zly. No i co najwazniejsze - daje piekny kolor (jest dosyc mocny), powinnas byc zadowolona z efektu. Ja jestem. Uzywam go od ok. dwoch mcy i bardzo polecam. Aha. W zeszlym roku uzywalam L'Oreala SUBLIME BRONZE do twarzy (2 wersje: dla jasnych i ciemnych karnacji) i bylam z niego b zadowolona, ale skonczyl sie, a w Polsce dostac go najwyrazniej nie mozna. Mnie sie w kazdym razie nie udalo do tej pory i tym sposobem trafilam na "Garnier":) pozdr, g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: goraco polecam... IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 15:46 bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
bethie Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 29.04.04, 19:44 Najlepszym samoopalaczem jaki miałam jest ten z serii Oceanic AA plus Age Expert. Jest to samoopalacz do ciała i twarzy. Ja stosuję go tylko do twarzy i jest rewelacyjny. Nie ma smug, świetnie się rozprowadza i przyjemnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus172 Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.ib.com.pl 29.04.04, 20:46 na pocztek proponuje krem brazujacy do ciala z serii Sopot firmy ziaja, dziala jak lekki samoopalacz, nie zostawia plam, daje naturalny odcien opalenizny i ladnaie pachnie, dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
kinder.bueno Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 29.04.04, 21:34 do geati: a uzywasz tego garniera tez do twarzy? Ja wlasnie potrzebuje jakiegos do twarzy, bo do ciala uzywam SOPOTU. a twarz zaczyna przy nim blednac. Poleccie cos:) co do sopotu wg mnie jest rewelacyjny, uzywam go i rano i wieczorem na cale cialo i moja skora ma sliczny odcien, brazowo zloty, nawet moim znajomi zauwazyli roznice i pytaja jakiego samoopalacza uzwyam. A sopot to NATURA w duzej czesci, bo ma wyciag z orzecha wloskiego, dzieki temu jest lagodniejszy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
geati Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 04.05.04, 17:46 do kinder.bueno uzywam go WLASNIE do twarzy (tzn twarz+szyja+dekolt). Jakos nie chce mi sie ostatnio mazac calego ciala samoopalaczem:) W ostatnim czasie uzywalam "lekko brazujacego balsamu do ciala" z wyciagiem z orzecha wloskiego z KOLASTYNY. Ma byc lekko brazujacy, ale po parotygodniowym stosowaniu nie wiem tak naprawde czy "nadal mi piekny koloryt" - jak zapewniaja na opakowaniu. za to zapach ma taki ze chcialoby sie go zjesc - kokosowy, b przyjemny:) sopotu tez kiedys uzywalam ale jakos niezbyt mi odpowiadal. aha, ja tez zanim naloze samoopalacz nakladam najpierw krem na twarz, a balsam do ciala na dekolt. g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwe Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 18:32 miałam laudera - doskonały rozświetlający nie "pięknozłocisty" tylko brązowiuteńki już w samej konsystencji od razu widać gdzie i ile było nachlapane superr!!, skusiłam się na shiseido i ... brązowy kolor jest ok ładny nie napastliwy jest ok ma jednak jedną drobną usterkę, która mi przeszkadza lepi się i nie przestaje przez jakieś 2 h ..oba są ciutke droższe niż 40 ok 100 kosztują ale Laudera polecam - tuba z parasolką - na wieczór zrobi efekt na nogach lepszy niż żel rozświetlający ze złotymi drobinkami dermiki, ciut przesusza...nie ma cudów... ale każdy przesusza i nie ma co nabierać się na pozostawiony tłustawy film, po kąpieli i tak wychodzi szydło... Powodzenia w zakupach aaaa podobno Teracota od Gurl. też supa jest, niestety w moim mieście nigdzie nie zastałam Odpowiedz Link Zgłoś
maruda78 Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! 04.05.04, 19:33 www.pinezka.pl/content/view/223// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: DOBRY SAMOOPALACZ-Wasze typy na lato2004!!!!! IP: *.dsl.pipex.com 04.05.04, 19:42 W majowym londynskim Marie Claire, jest test samoopalaczy. Wygral Lancaster self tan silk bronze moisturizing milk. Raz uzylam Lancome i byl dobry, ale i tak gdzies go upchalam bo jestem zbyt leniwa na takie preparaty. Przestrzegam przed pizz buin! Odpowiedz Link Zgłoś