Dodaj do ulubionych

Błyszczyk Bourjois Effet 3D

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:08
Co sądzicie o tym błyszczyku?Chciałabym go sobie kupić ale wcześniej
chciałabym poznać wasze opinie na jego temat,czy długo się trzyma,czy jest
wydajny,jak wygląda na ustach,czy daje fajny efekt i połysk itp.?Z góry
dziekuję i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • sugarhoney Re: Błyszczyk Bourjois Effet 3D 21.04.04, 22:31
      Trzyma sie bardzo długo, jest lepki i ma dość ciężką konsystencję, intensywny w
      kolorze i połysku.
    • Gość: Listek A jaka jest jego cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:19
      A ile kosztuje ten blyszczyk...?
    • Gość: primcia Re: Błyszczyk Bourjois Effet 3D IP: *.chello.pl 22.04.04, 11:26
      Ja zuzylam 3 opakowania tego blyszczyku i w sumie bylam zadowolona - dlugo sie
      trzyma, ladnie pachnie, nawilza, wydajny, kolorow jest bardzo duzo... Ma tylko
      jedna okropna wade - strasznie sie lepi, jak sie ma dlugie wlosy, to nie mozna
      wytrzymac. Dlatego przerzucilam sie na inne. A kosztuje chyba 41 zl.
    • Gość: Dominika Re: Błyszczyk Bourjois Effet 3D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 17:09
      Mam akurat ten błyszczyk i jestem z niego baaaaaaaaardzo zadowolona!Pachnie
      slicznie,pięknie wygląda na ustach,super połysk i trzyma się wyjątkowo długo
      jak na błyszczyk!A co do lepienia to nie spotkałam jeszcze takiego
      błyszczyku,który by się nie lepił(a ten z Bourjois wcale nie lepi się tak mocno)
      Ja jest po prostu nim zachwycona.Polecam!
    • Gość: ella Re: Błyszczyk Bourjois Effet 3D IP: 157.25.152.* 22.04.04, 20:37
      Najlepszy błyszczyk jaki miałam. Mój faworyt na lato to Rose Atomic, używam go
      już drugi sezon wiosenno-letni. Sprawdz koniecznie kolor na ustach, wychodzi
      zupełnie inaczej niz w fiolce. Bardzo trwały kolor. Inne błyszczyki tracą kolor
      po dwóch godzinach i ma się usta jak po wazelinie, ten nie bleknie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka