Dodaj do ulubionych

Estee Lauder Day Wear Plus

26.01.11, 11:49
Sluchajcie, mam 25 lat, bardzo wrazliwa i bardzo sucha cere, (plus pajaczki i wyskakjuja takie male czerwone chropowate "liszaje") Do tej pory przez bardzo dlugo okres czasu uzywam yves rocher do cery odwodnionej ale wydaje mi sie ze moja skora potrzebuje zmiany. Czy Estee Lauder Day Wear Plus plus maseczka na noc z tej samej serii beda dla mnie odpowiedne? Zmarczek na razie nie mam, ale wiadomo sucha skora lubi sie szybciej starzec.
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Estee Lauder Day Wear Plus 27.01.11, 14:44
      aguchniak86 napisała:

> Sluchajcie, mam 25 lat, bardzo wrazliwa i bardzo sucha cere, (plus pajaczki i w
      > yskakjuja takie male czerwone chropowate "liszaje") Do tej pory przez bardzo dl
      > ugo okres czasu uzywam yves rocher do cery odwodnionej ale wydaje mi sie ze moj
      > a skora potrzebuje zmiany. Czy Estee Lauder Day Wear Plus plus maseczka na noc
      > z tej samej serii beda dla mnie odpowiedne? Zmarczek na razie nie mam, ale wia
      > domo sucha skora lubi sie szybciej starzec.

Myślę, że warto wybrać się do dermatologa, jako że to co opisujesz nie jest normalne u młodej kobiety. Kosmetyki z perfumerii nie załatwią problemu, który należy leczyć. Więc wiadomo, że kierunek - lekarz, apteka.
      Jeśli nie chcesz iść do lekarza, weź pod uwagę kosmetyki dla skór wrażliwych, atopowych, podrażnionych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka