Gość: Joasia IP: 138.227.189.* 23.04.04, 13:27 Czy ktos ja zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 14:41 Hmm.. a jaka to seria, możesz coś bliżej powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Nowa seria Sorayi. IP: 138.227.189.* 23.04.04, 15:09 Chyba dla cery wrazliwej. Widzialam kremy dla cery naczynkowej, suchej itp, ale na ich stronie nic jeszcze nie pisza, a ulotek tez nie ma w sklepach ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 15:48 Na stronie Sorai pod haxłem nowości są tylko te serie www.soraya.pl/site_nowosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mii Re: Nowa seria Sorayi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 15:54 soraya jest beznadziejna*. więc niby dlaczego ta jej nowa seria mialaby byc nagle ok. *podraznia *ohydne opakowania i opisy składu *działanie kosmetyków jest dosłownie 0 - a nawet gorzej: szkodzą Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 15:56 To, że zaskodziły Tobie i podrażniły skórę, nie oznacza że na innych tak zadziałają. Ja się jeszcze na Sorai nie zawiodłam i będę ja polecać innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mii Re: Nowa seria Sorayi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 16:10 ja sie zawiodłam i będę odradzać. poza tym widziałam ich baraki produkcyje pardon "fabrykę" a kupiłam bo inne polecają i pieją z zachwytu. pozwolisz zatem że TAKŻE podziele sie opinią nt jakości sorayi? Odpowiedz Link Zgłoś
julita30 Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 16:25 Pare fajnych rzecczy z Soraii miałam .Np maseczki-matująca na bazie glinki oraz dotleniajaca.Fajny jest żel do mycia twarzy z serii matujacej o raz krem Bio odnowa, czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 17:21 Czy ja Ci czegoś zabraniam? Sorry ale niczego takiego nie pamiętam, możesz nawet napluć na Sorayę nic mnie to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Nowa seria Sorayi. IP: 217.97.133.* 24.04.04, 16:47 A moja mama b. chwali kremy Sorayi. Szczegolnie te serie ktora wycofali do cery wrazliwej z wyciagiem z lukrecji!!!!! Moja mama ma sucha i b. wrazliwa cere z popekanymi naczynkami. Krem poltlusty z tej serii byl dla niej b. dobry. Teraz jest nowa seria wlasnie do cer wrazliwych. Chyba ta seria zastapila te z wyciagiem z lukrecji, ktora wycofali choc na ich stronie internetowej widnieje. I z tego nowego kremu tez jest zadowolona- nie podraznia!!!! Ja tez od czasu do czasu uzywalam i uzywam produktow Sorayi (glownie maseczki, toniku, peelingu enzymatycznego) i bardzo sobie chwale te firme. Uwazam, ze jest to jedna z lepszych polskich firm, ktora nie ma tak wygorowanych cen jak np.Dermika , ktorej kosmetyki sa bardzo przecietne natomiast cena juz nie jest przecietna!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Nowa seria Sorayi. 24.04.04, 17:38 AKURAT PODRAZNIENIE JEST SPRAWA INDYWIDULANA, JA MIALM KILKA KREMOW Z TEJ FIRMY I NIGDY NIC TAKIEGO SIE NIE ZDARZYLO. TERAZ MAM KREM POD OCZY Z SERII DOTLENIAJACEJ I UWAZAM ZE TO DOBRY KOSMETYK. MOJA MAM TEZ UŻYWA CZASAMI I CHWALI. A DZIEKI KREMOWI MATUJACEMU SORAI MOJA KUMPELA WRESZCIE PRZESTALA SIE TAK NIEMILOSIERNIE ŚWIECIC:-) A ESTETYKA OPAKOWANIA...HMMM, MOZE I SA LADNIEJSZE, TYLKO ZE OPAKOWANIE O NICZYM NIE SWIADCZY. NP OLIGO 25 MA ŁADNE OPAKOWANIE, ALE MNIE NP PO 2 TYGODNIACH UŻYWANIA PODRAŻNIŁ I TO BARDZO. POZA TYM: TO CZY KOMUS ODPOWIADA OPAKOWANIE TEZ JEST SPRAWA INDYWIDUALNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowa seria Sorayi. IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.04.04, 17:31 Bardzo się sprawdził krem dotleniający. Natomiast coś mniej wyszukanego, bodaj nawilżający z kolagenem, ma tak intensywny zapach, że nie jestem w stanie go używać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imgrad Re: Nowa seria Sorayi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 01:26 czesc ta seria jest do cery wymagającej. ja jeszcze nie probowalam, ale moja mama ktora ma baaaardzoo wrazliwa i sklonna do alergii skore uzyla kremu z tejże serii do skory wysuszonej i uczulil ja, piekla ja twarz i musiala zmyc krem. Ale moze to nie swiadczy o jego jakosci, bo mama ma nadzwyczajnie wrazliwa skore i wiele kosmetykow ja uczula... Ja mimo to zamierzam sprobowac kremu z tej serii na naczynka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: Nowa seria Sorayi. 27.04.04, 08:11 ku mojemu zaskoczeniu (chocby ce wzglęcdu na cenę) bardzo chwalę sobie serię matująca, zachęcona opiniami na wizazu-spróbowałam- i jest oki-a wiele matujących kremow już wyprópowałam, jedną z większych zalet tego kremu jest cena-b.niska no i oczywiście nieuczula! Odpowiedz Link Zgłoś