Dodaj do ulubionych

Nowa seria Sorayi.

IP: 138.227.189.* 23.04.04, 13:27
Czy ktos ja zna?
Obserwuj wątek
    • soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 14:41
      Hmm.. a jaka to seria, możesz coś bliżej powiedzieć?
    • Gość: Joasia Re: Nowa seria Sorayi. IP: 138.227.189.* 23.04.04, 15:09
      Chyba dla cery wrazliwej. Widzialam kremy dla cery naczynkowej, suchej itp, ale
      na ich stronie nic jeszcze nie pisza, a ulotek tez nie ma w sklepach ;-(
    • soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 15:48
      Na stronie Sorai pod haxłem nowości są tylko te serie

www.soraya.pl/site_nowosci.html
    • Gość: mii Re: Nowa seria Sorayi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 15:54
      soraya jest beznadziejna*. więc niby dlaczego ta jej nowa seria mialaby byc
      nagle ok.

*podraznia
      *ohydne opakowania i opisy składu
      *działanie kosmetyków jest dosłownie 0 - a nawet gorzej: szkodzą
      • soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 15:56
        To, że zaskodziły Tobie i podrażniły skórę, nie oznacza że na innych tak
        zadziałają. Ja się jeszcze na Sorai nie zawiodłam i będę ja polecać innym
        • Gość: mii Re: Nowa seria Sorayi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 16:10
          ja sie zawiodłam i będę odradzać.

poza tym widziałam ich baraki produkcyje pardon "fabrykę"

a kupiłam bo inne polecają i pieją z zachwytu.
          pozwolisz zatem że TAKŻE podziele sie opinią nt jakości sorayi?
          • julita30 Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 16:25
            Pare fajnych rzecczy z Soraii miałam .Np maseczki-matująca na bazie glinki oraz
            dotleniajaca.Fajny jest żel do mycia twarzy z serii matujacej o raz krem Bio
            odnowa, czy jakos tak.
          • soffica Re: Nowa seria Sorayi. 23.04.04, 17:21
            Czy ja Ci czegoś zabraniam? Sorry ale niczego takiego nie pamiętam, możesz
            nawet napluć na Sorayę nic mnie to nie obchodzi.
            • Gość: monias1 Re: Nowa seria Sorayi. IP: 217.97.133.* 24.04.04, 16:47
              A moja mama b. chwali kremy Sorayi. Szczegolnie te serie ktora wycofali do cery
              wrazliwej z wyciagiem z lukrecji!!!!! Moja mama ma sucha i b. wrazliwa cere z
              popekanymi naczynkami. Krem poltlusty z tej serii byl dla niej b. dobry.
              Teraz jest nowa seria wlasnie do cer wrazliwych. Chyba ta seria zastapila te z
              wyciagiem z lukrecji, ktora wycofali choc na ich stronie internetowej widnieje.
              I z tego nowego kremu tez jest zadowolona- nie podraznia!!!!
              Ja tez od czasu do czasu uzywalam i uzywam produktow Sorayi (glownie maseczki,
              toniku, peelingu enzymatycznego) i bardzo sobie chwale te firme. Uwazam, ze
              jest to jedna z lepszych polskich firm, ktora nie ma tak wygorowanych cen jak
              np.Dermika , ktorej kosmetyki sa bardzo przecietne natomiast cena juz nie jest
              przecietna!!!.
      • gocha221 Re: Nowa seria Sorayi. 24.04.04, 17:38
        AKURAT PODRAZNIENIE JEST SPRAWA INDYWIDULANA, JA MIALM KILKA KREMOW Z TEJ FIRMY
        I NIGDY NIC TAKIEGO SIE NIE ZDARZYLO. TERAZ MAM KREM POD OCZY Z SERII
        DOTLENIAJACEJ I UWAZAM ZE TO DOBRY KOSMETYK. MOJA MAM TEZ UŻYWA CZASAMI I
        CHWALI. A DZIEKI KREMOWI MATUJACEMU SORAI MOJA KUMPELA WRESZCIE PRZESTALA SIE
        TAK NIEMILOSIERNIE ŚWIECIC:-)
        A ESTETYKA OPAKOWANIA...HMMM, MOZE I SA LADNIEJSZE, TYLKO ZE OPAKOWANIE O NICZYM
        NIE SWIADCZY. NP OLIGO 25 MA ŁADNE OPAKOWANIE, ALE MNIE NP PO 2 TYGODNIACH
        UŻYWANIA PODRAŻNIŁ I TO BARDZO.
        POZA TYM: TO CZY KOMUS ODPOWIADA OPAKOWANIE TEZ JEST SPRAWA INDYWIDUALNĄ.
    • Gość: magda Re: Nowa seria Sorayi. IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.04.04, 17:31
      Bardzo się sprawdził krem dotleniający. Natomiast coś mniej wyszukanego, bodaj
      nawilżający z kolagenem, ma tak intensywny zapach, że nie jestem w stanie go
      używać.
    • Gość: imgrad Re: Nowa seria Sorayi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 01:26
      czesc ta seria jest do cery wymagającej. ja jeszcze nie probowalam, ale moja
      mama ktora ma baaaardzoo wrazliwa i sklonna do alergii skore uzyla kremu z tejże
      serii do skory wysuszonej i uczulil ja, piekla ja twarz i musiala zmyc krem. Ale
      moze to nie swiadczy o jego jakosci, bo mama ma nadzwyczajnie wrazliwa skore i
      wiele kosmetykow ja uczula... Ja mimo to zamierzam sprobowac kremu z tej serii
      na naczynka. pozdrawiam
      • skay5 Re: Nowa seria Sorayi. 27.04.04, 08:11

ku mojemu zaskoczeniu (chocby ce wzglęcdu na cenę) bardzo chwalę sobie serię
        matująca, zachęcona opiniami na wizazu-spróbowałam- i jest oki-a wiele
        matujących kremow już wyprópowałam, jedną z większych zalet tego kremu jest
        cena-b.niska no i oczywiście nieuczula!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka