muu5 25.04.04, 21:52 prosze o jakies rady bo zle sie czuje w swoim ciele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kate1972 Re: jak schudnac??????????? IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 10:26 Gorąco polecam książkę "Dieta rozdzielna" autorka Ursula Summ, dostępna w księgarniach - cena 15,00 zł. Dieta prosta jak drut. Potrawy podzielone na 3 grupy: białko, węglowodany i neutralne. Neutralne łączyć albo z białkiem albo z węglowodanami. Natomiast nigdy białka z węglowodanami!! I tak niewielkim wysiłkiem spada parę kilo, bez żadnych głodówek!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
madbach Re: jak schudnac??????????? 26.04.04, 14:28 nie ma co sie bawic w nielaczenie. po prostu zmniejsz racje o polowe, odstaw slodycze i inne "zakazane" rzeczy (np.chipsy, frytki, krakersy,pizze,fastfood, cole itp).pij duzo wody mineralnej, zielonej herbaty (moze byc tez czerwona Puerh). No i najwazniejsze- SYSTEMATYCZNY RUCH. Koniec z siedzeniem na kanapie, lepiej idz na dlugi spacer, wyciagnij rower z piwnicy, cokolwek, byle sie ruszac. Seks tez jest dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: jak schudnac??????????? 26.04.04, 15:25 Nie baw sie w żadne "cudowne" diety, bo są diabła warte, tylko po prostu mniej jedz (ale nie głodź się, bo to równie kiepski pomysł), nie jedz śmieci typu chipsy, hamburgery, frytki, snickersy itd. Zapisz się też na jakiś aerobic, albo zacznij biegać/jeździć na rowerze. Nie licz na cuda, tylko weź się do roboty nad swoim ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: jak schudnac??????????? 26.04.04, 18:42 dokladnie to co napisaly dziewczyny, zadne diety cud tylko mniej jesc i nie jesc slodyczy, chipsow i fast foodow. a jak ci sie uda wyeliminowac jeszcze biale pieczywo, ziemniaki i makarony to bedziesz chudla bez wiekszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: jak schudnac??????????? IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 08:17 Drogie Panie przeciwniczki diet!! Zapewniam w 100%, że dieta przeze mnie wspomniana jest b.skuteczna, nie polega na jakiś głodówkach, też eliminuje białe pieczywo, chipsy itp. Ma ogromne zalety, bo odtruwa i odkwasza organizm i wpływa pozytywnie na samopoczucie!! Pozwala pozbyć się pewnych dolegliwości np. nadciśnienie, niedociśnienie, bóle i zawroty głowy,zmęczenia, cellulitisu !!!!!!!! (widziałam u mojej koleżanki zanik), zgagi, problemów skórnych, reumatyzmu, zaparć, wzdęcia, problemów z trawieniem i zaparć. Chyba zatem warto spróbować. A książka to tylko 15,00 zł.I tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: jak schudnac??????????? 26.04.04, 19:33 2 miesiące temu też poczułam się źle w swoim ciele.Ale wiedziałam, że to nie może być "tak na trochę". Zaczęłam od odstawienia słodyczy, żadnych batoników do popołudniowej kawy (a słodycze kocham i to było najtrudniejsze). Nie głodziłam się, ale jadłam trochę mniej, często ciemne pieczywo i ostatni posiłek kończyłam ok. 18. Zaczęłam też ćwiczyć, ale bez katowania się. Najgorszy był pierwszy tydzień, ale po 2 miesiącach widzę efekt, zniknęły oponki,lepiej się czuję i ... nie chcę wracacać do poprzednich nawyków żywieniowych.Nawet słodycze nie smakują mi tak jak kiedyś, chociaż nie odmawiam ich sobie zupełnie, mogę nie jeść.Bez ekstremalnych, cudownych diet czuję się dobrze i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: jak schudnac??????????? IP: *.37.97.73.adsl.snet.net 26.04.04, 21:57 7-dniowa dieta kapusciana , schudlam 5 kg , moje kolezanki rowniaz srednio 5 kg przez tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
madbach Re: jak schudnac??????????? 27.04.04, 13:53 a ile przytylas??????????????ß po diecie oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arica Re: jak schudnac??????????? IP: *.chello.pl 27.04.04, 14:13 Zgadzam się z większościa :) Ograniczyć jedzenie, odstawić słodycze, zwiększyć ruch (ale też nie nagle, zeby nie leczyc kontuzji) itp.itd. Ewentualnie zapisać sie do mnie na treningi indywidualne (chodzi o Wawe) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: jak schudnac??????????? IP: *.dial.de.easynet.net 27.04.04, 14:21 Arica, nie powtarzaj bledu Szylidera i nie reklamuj sie za darmoche. Wykup socie reklame za 30 Zl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arica Re: jak schudnac??????????? IP: *.chello.pl 27.04.04, 14:37 w sumie racja. No ale nie ja jedna się tu reklamuje... Odpowiedz Link Zgłoś