Dodaj do ulubionych

Perfumy Kookai

IP: *.echostar.pl 26.04.04, 23:48
Czy ktoś wie, dlaczego nie można już kupić perfum Kookai? A jeżeli tak, to
gdzie są dostępne?
Obserwuj wątek
    • Gość: katrix_sandomierz Re: Perfumy Kookai IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 16:04
      OOOOO te perfumki to dopiero poezja!!!! Niestety ja o nich troszkę zapomniałam
      i teraz też nie mogę ich nigdzie znaleźć:-(((((((
    • Gość: Kookai Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 16:28
      Ja tez chcę miec te perfumy ale nigdzie nie można ich dostac :-( Dlaczego?
      • Gość: Kookai Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:27
        Odświeżam:-)
        • ama5 Re: Perfumy Kookai 27.04.04, 20:33
          niestety moge dodac tylko to samo, spominam czule ale nigdzie ich nie ma :-(
          • dordulka Re: Perfumy Kookai 27.04.04, 21:28
            A ja mam, cale 100 ml przywiozla mi siostra z wloch. Uwielbiam je, kojarza mi sie z licealnymi czasami, teraz wlasnie koncze studia i milo sobie przypomniec, jak bylo sie pieknym i mlodym!!!
            • Gość: Beata Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:05
              A jaki dokładnie to jest zapach?Chodzi mi o to czy jest zapach
              słodki,orientalny,kwiatowy czy moze owocowy itp.Z góry dzięki za
              odp.Pozdrawiam!:-)
              • Gość: on Re: Perfumy Kookai IP: *.net 27.04.04, 22:17
                zostaly one przez Loreala wycofane ze sprzedazy na polskim rynku juz kilka lat
                temu wiec nie macie czego szukac
                • Gość: Kookai Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:27
                  A w innych krajach są one dostępne?I w jakiej mniej więcej cenie?
    • Gość: Beata Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 13:49
      Nadal nie wiem jaki był to zapach(słodki,kwiatowy,owocowy,itp)Kto wie?
    • Gość: Beata Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 13:50
      ??????????????????????
    • Gość: K. Re: Perfumy Kookai IP: *.mtvk.pl 28.04.04, 14:29
      Przecudny zapach, ktorego uzywalam jeszcze za czasow liceum! Wielka szkoda, ze
      nie ma ich w Polsce (a moze sa?).

Zapach byl, z tego co pamietam, taki slodko-cytrusowo-pomaranczowy.
      • dordulka Re: Perfumy Kookai 28.04.04, 14:55
        Dokladnie tak! Cytrusowy, słodki, ale dosc delikatny. Duzo pomaranczy, jakas bergamotka i chyba troche grejpfruta tam czuje. Mam wlasnie na sobie, bo ten watek mi przypomnial o tych perfumkach. Szkoda, ze nie mozna ich dostac juz tak latwo. Zal mi bedzie konczyc buteleczke...
    • Gość: asia Re: Perfumy Kookai IP: *.migutmedia.pl 28.04.04, 14:56
      mnie zawsze bolała po nich głowa, ale żeczywiście, przypomina czasy liceum !!
      ale wtedy były cudne4 imprezy i pierwsze milości ........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka