Gość: Jaga IP: *.echostar.pl 26.04.04, 23:48 Czy ktoś wie, dlaczego nie można już kupić perfum Kookai? A jeżeli tak, to gdzie są dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrix_sandomierz Re: Perfumy Kookai IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 16:04 OOOOO te perfumki to dopiero poezja!!!! Niestety ja o nich troszkę zapomniałam i teraz też nie mogę ich nigdzie znaleźć:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kookai Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 16:28 Ja tez chcę miec te perfumy ale nigdzie nie można ich dostac :-( Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kookai Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:27 Odświeżam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ama5 Re: Perfumy Kookai 27.04.04, 20:33 niestety moge dodac tylko to samo, spominam czule ale nigdzie ich nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Perfumy Kookai 27.04.04, 21:28 A ja mam, cale 100 ml przywiozla mi siostra z wloch. Uwielbiam je, kojarza mi sie z licealnymi czasami, teraz wlasnie koncze studia i milo sobie przypomniec, jak bylo sie pieknym i mlodym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:05 A jaki dokładnie to jest zapach?Chodzi mi o to czy jest zapach słodki,orientalny,kwiatowy czy moze owocowy itp.Z góry dzięki za odp.Pozdrawiam!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Perfumy Kookai IP: *.net 27.04.04, 22:17 zostaly one przez Loreala wycofane ze sprzedazy na polskim rynku juz kilka lat temu wiec nie macie czego szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kookai Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:27 A w innych krajach są one dostępne?I w jakiej mniej więcej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 13:49 Nadal nie wiem jaki był to zapach(słodki,kwiatowy,owocowy,itp)Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Perfumy Kookai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 13:50 ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Perfumy Kookai IP: *.mtvk.pl 28.04.04, 14:29 Przecudny zapach, ktorego uzywalam jeszcze za czasow liceum! Wielka szkoda, ze nie ma ich w Polsce (a moze sa?). Zapach byl, z tego co pamietam, taki slodko-cytrusowo-pomaranczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Perfumy Kookai 28.04.04, 14:55 Dokladnie tak! Cytrusowy, słodki, ale dosc delikatny. Duzo pomaranczy, jakas bergamotka i chyba troche grejpfruta tam czuje. Mam wlasnie na sobie, bo ten watek mi przypomnial o tych perfumkach. Szkoda, ze nie mozna ich dostac juz tak latwo. Zal mi bedzie konczyc buteleczke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Perfumy Kookai IP: *.migutmedia.pl 28.04.04, 14:56 mnie zawsze bolała po nich głowa, ale żeczywiście, przypomina czasy liceum !! ale wtedy były cudne4 imprezy i pierwsze milości ........ Odpowiedz Link Zgłoś