mary_an
22.02.11, 18:08
Naczytalam sie mnostwo negatywnych opinii o IPL tu na forum i z bardzo negatywnym nastawieniem poszlam 2 tygodnie temu na zabieg - i musze powiedziec, ze jestem zachwycona!!! Wlasnie polecam wszystkim dookola - znalazlam w moim miescie salon, gdzie mozna zrobic cale nogi za 99zl. Wiec teraz mam zamiar wydepilowac sie cala od szyi w dol :)))) Tzn. najpierw tam pojde przetestowac tamtejsze IPL, ale to, ktore robilam zadzialalo zadziwiajaco dobrze wiec moze tamto tanie tez bedzie tak samo dobre!
Jak ktos pisze, ze ta metoda nie dziala, to niech przetestuje najpierw na sobie. Mialam zabieg 2 tygodnie temu - trwalo wszystko 10 min, bolalo jako tako, ale do przezycia - od kilku dni wypadaja mi wszystkie wloski i efekty sa niesamowite :)))))
Wykupilam w promocji w Gruponie 6 sesji raz na miesiac, ale mysle, ze 6 to bedzie za duzo, bo juz teraz prawie nic tam nie zostalo :))))
No i musze przyznac, ze jest roznica czy place 100zl za IPL, ktore bardzo dobrze dziala, czy 600zl za laser (ktory moze tez dobrze dziala).