ola.42 08.03.11, 15:24 kolor włosów Małgorzaty Sochy może ktos wie jaki to!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola.42 Re: włosy 09.03.11, 08:54 sloneczna.dziewczyna napisała: > To krucza czerń. dziękuję inteligentnej ,błyskotliwej forowiczce za odpowiedz nie mniej jednak oczekiwałam innej odpowiedzi a teraz do normalnych ,podoba mi się blond Małgosi chciałabym zrobic taki sam tylko nie wiem jak ?może ktos wie jaka to farba ? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: włosy 09.03.11, 11:46 ola.42 napisała: > dziękuję inteligentnej ,błyskotliwej forowiczce za odpowiedz nie mniej jedn > ak oczekiwałam innej odpowiedzi nie ironizuj, to bardzo mądra forumowiczka, w przeciwieństwie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ola.42 [...] 09.03.11, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: włosy 09.03.11, 21:07 ojej, czemu tak nerwowo reagujesz? :( obie dziewczyny sa dlugo na forum i aktywnie w nim uczestnicza, i sa sympatyczne, czesto milo doradzaja... niepotrzebne te emocje. trudno odpowiedziec na Twoje pytanie, najlepiej byloby zapytac sama p. Malgorzate, a jesli to niemozliwe (no bo raczej niemozliwe), to poszukaj po prostu podobnego odcienia na opakowaniach ogolnie dostepnych farb, albo zabierz wybrane zdjecie tej aktorki i popros fryzjerke, aby odpowiednio dobrala Ci kolor :) usmiechnij sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ola.42 Re: włosy 10.03.11, 15:03 uwielbiam zapach konwalii i widzę ,ze jesteś tak przyjemna jak jej zapach ,dziękuję ,od razu lepiej ; Odpowiedz Link Zgłoś
berenika.5 Re: włosy 10.03.11, 15:44 ale zabawne, idzie się popłakać ze śmiechu, weź popracuj nad poczuciem humoru, a może nie będzie konieczne nabijanie się z innych. Czy tak strasznie trudno jest napisać, że kolory blond mają sporo odcieni a z kolei każdy odcień wychodzi nieco inaczej na " każdej osobie " w zależności od koloru wyjściowego? a jak to faktycznie było za trudne to może przemilczeć było warto? Odpowiedz Link Zgłoś