08.03.11, 15:24
kolor włosów Małgorzaty Sochy może ktos wie jaki to!!
Obserwuj wątek
    • sloneczna.dziewczyna Re: włosy 08.03.11, 19:37
      To krucza czerń.
      • ola.42 Re: włosy 09.03.11, 08:54
        sloneczna.dziewczyna napisała:

> To krucza czerń.
        dziękuję inteligentnej ,błyskotliwej forowiczce za odpowiedz nie mniej jednak oczekiwałam innej odpowiedzi
        a teraz do normalnych ,podoba mi się blond Małgosi chciałabym zrobic taki sam tylko nie wiem jak ?może ktos wie jaka to farba ?
        dziękuję

• issey_miyake Re: włosy 09.03.11, 11:46
          ola.42 napisała:

> dziękuję inteligentnej ,błyskotliwej forowiczce za odpowiedz nie mniej jedn
          > ak oczekiwałam innej odpowiedzi

nie ironizuj, to bardzo mądra forumowiczka, w przeciwieństwie do Ciebie
          • ola.42 [...] 09.03.11, 17:37
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • konwalia55 Re: włosy 09.03.11, 21:07
              ojej, czemu tak nerwowo reagujesz? :(
              obie dziewczyny sa dlugo na forum i aktywnie w nim uczestnicza, i sa sympatyczne, czesto milo doradzaja... niepotrzebne te emocje.

trudno odpowiedziec na Twoje pytanie, najlepiej byloby zapytac sama p. Malgorzate, a jesli to niemozliwe (no bo raczej niemozliwe), to poszukaj po prostu podobnego odcienia na opakowaniach ogolnie dostepnych farb, albo zabierz wybrane zdjecie tej aktorki i popros fryzjerke, aby odpowiednio dobrala Ci kolor :)

usmiechnij sie :)

• ola.42 Re: włosy 10.03.11, 15:03
                uwielbiam zapach konwalii i widzę ,ze jesteś tak przyjemna jak jej zapach ,dziękuję ,od razu lepiej ;

• berenika.5 Re: włosy 10.03.11, 15:44
        ale zabawne, idzie się popłakać ze śmiechu, weź popracuj nad poczuciem humoru, a może nie będzie konieczne nabijanie się z innych. Czy tak strasznie trudno jest napisać, że kolory blond mają sporo odcieni a z kolei każdy odcień wychodzi nieco inaczej na " każdej osobie " w zależności od koloru wyjściowego? a jak to faktycznie było za trudne to może przemilczeć było warto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka