salem24 27.03.11, 14:40 Poradźcie proszę jaki kwas zaaplikowac po kuracji retinoidami. Chciałabym coś mocniejszego od Glycko A. chodzi mi o kurację przeciwzmarszczkową. Cera raczej bezproblemowa, 36 lat, dobrze toleruję wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: co po glyco A 28.03.11, 00:37 salem24 napisała: > Poradźcie proszę jaki kwas zaaplikowac po kuracji retinoidami. Chciałabym coś m > ocniejszego od Glycko A. chodzi mi o kurację przeciwzmarszczkową. Cera raczej b > ezproblemowa, 36 lat, dobrze toleruję wszystko.... najlepiej retinoidy, ale jeśli ich nie chcesz to NeoStrata Krem Plus AHA 15% lub Enhanced Cream 15% AHA Mene & Moy System Odpowiedz Link Zgłoś
salem24 Re: co po glyco A 28.03.11, 10:56 dziękuję Issey. własnie robie sobie przerwe od retinoidów - uzywałam 6 miesięcy, teraz chcę kwasy i vit. C. Jeszce raz dziękuję ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: co po glyco A 28.03.11, 11:34 salem24 napisała: > dziękuję Issey. własnie robie sobie przerwe od retinoidów - uzywałam 6 miesięcy > , teraz chcę kwasy i vit. C. Jeszce raz dziękuję ;-)) zawsze możesz stosować naprzemiennie jedno i drugie :) Odpowiedz Link Zgłoś