Dodaj do ulubionych

pastelowy puder w kulkach

IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 04.05.04, 12:34
znacie dobry i niedrogi puder w kulkach w odcieniach pastelowych? mam bardzo
jasna cere i poszukuje czegos, co leciutko rozweseli moja buzie, cos co da
efekt nalozenia grubym pedzlem rozu i pudru sypkiego jednoczesnie. dobrze,
gdyby kulki mialy wlasciwosci rozswietlajace...
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara Re: pastelowy puder w kulkach IP: *.ext.eurgw.xerox.com 04.05.04, 12:44
      Ja uzywam od lat (jak tylko sie pokazal) Guerlain Meteoryty i jestem z niego
      bardzo zadowolona. Jes tez superwydajny.Pozdrawiam.
      • Gość: Bleble Re: pastelowy puder w kulkach -do basi IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 13:54
        a ile kosztuje ten guerlaina w kulkach? ty masz kuleczki roznokolorowe czy
        tylko jeden kolorek maja? tez bym chciala.
        • Gość: Barbara Re: pastelowy puder w kulkach -do basi- do Bleble IP: *.ext.eurgw.xerox.com 04.05.04, 14:24
          Szczerze mowiac to nie wiem bo ja kupuje gdzie indziej, w euro to ok.40 ale nie
          wiem na pewno poniewaz jest on tak wydajny, ze ostatnie pudeleczko kupilam
          ponad rok temu (uzywam codziennie rano)i nie pamietam. Kuleczki sa pastelowe,
          maja perlowy polysk i sa roznokolorowe. Kiedys mialy mocniejsze barwy ale
          Guerlain zmienil je na jasniejsze. Osobiscie wolalam stara wersje.Pozdrawiam:)
          • Gość: mi Re: pastelowy puder w kulkach -do basi- do Bleble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:39
            mam pytanie: stosujesz puder bezpośrednio na skórę (ew. krem "podkładowo-
            dzienny" ;)), czy też dajesz dodatkowo fluid?
            dzięki za ew. odp :-)
            • Gość: Barbara Re: pastelowy puder w kulkach -do basi- do Bleble IP: *.ext.eurgw.xerox.com 04.05.04, 15:24
              SZczerze mowiac to roznie. zazwyczaj uzywam podkladu ale zdarza sie, ze nie mam
              ochoty na makijaz i klade puder na skore posmarowana dziennym kremem.Kupilam
              sobie za pierwszym razem pedzel Guerlain`a i jest on super.
    • Gość: katinka Re: pastelowy puder w kulkach IP: *.attu.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 12:13
      podciagam, moze ktos cos dopisze?
    • Gość: Kasia Re: pastelowy puder w kulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:46
      Chyba mam dokładnie to czego szukasz:). Puder w perełkach firmy Oriflame, kolor
      natural radiance. Kulki są różnokolorowe, różowe, beżowe itp. W opakowaniu jest
      25g. No i kosztuje niezbyt dużo(65zł), a w maju jest w promocji za 44,90.
      Jak chcesz zamówić to jestem do dyspozycji:) Skontaktuj się ze mną przez
      GG:2384284.
    • soffica Re: pastelowy puder w kulkach 06.05.04, 22:25
      Chyba Vipera ma taki puder. A nawiasem mówiąc, puder z Oriflame używałam i był
      super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka