Dodaj do ulubionych

MASECZKI ARGILETZ

IP: *.agh.edu.pl 11.05.04, 19:01
Ile kosztują maseczki Argiletz? Chodzi mi zwłaszcza o zieloną w tubce. I
gdzie można je kupić w Krakowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: P. Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 11.05.04, 22:08
      W tubce kosztuje ok 20 zl.
      A gdzie mozna ja kupic w Krakowie? Moze macie Herbapol? W moim miescie wlasnie
      tam sprzedaja.
      Pozdrwaiam.
      • Gość: an Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.agh.edu.pl 11.05.04, 22:10
        Wielkie dzięki :)
    • Gość: kazia Re: MASECZKI ARGILETZ IP: 80.51.253.* 14.06.04, 17:52
      przepraszam, ze wracam do tematu, ale gdzie my w krakowie mamy sklep
      herbapolu?? :)
      • Gość: kinder.bueno Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.77.classcom.pl 14.06.04, 18:03
        na szewskiej na przeciwko diesel'a

ps. a co to są te maseczki? jakieś dobre?
        • Gość: kazia Re: MASECZKI ARGILETZ IP: 80.51.253.* 14.06.04, 18:07
          o dzieki bardzo,
          agirletz to maseczki z glinki zielonej, podobno bardzo skuteczne np przy
          leczeniu trądziku
          esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=24848&f=forumuroda
          a czy naprawde tak dobre to bede wiedziala, jak ją na tej szewskiej dostane ;-)
          • Gość: goha Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 18:23
            Córa kupowała glinkę na ul.Krupniczej w sklepiku "Naturalny sklepik".Podobno
            super sklepik
            • Gość: kinder.bueno Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.77.classcom.pl 14.06.04, 18:36
              kazia to napisz czy ja tam dostałaś i jakie efekty, też mam problemową skórę a
              z opinii na esentii wynika że to jakieś cudo jest:)
              • Gość: epa Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.one.pl / *.one.pl 14.06.04, 22:32
                Cześć. Maseczki o które pytasz można nabyć w sklepie internetowym esentia, tam
                pod opisami tych maseczek znajdziesz również opinie osób które ich używały,
                czytałam, są bardzo pozytywne, chyba sama się skuszę. pozdrawiam.
              • Gość: kazia Re: MASECZKI ARGILETZ IP: 80.51.253.* 16.06.04, 21:26
                oki, dzisiaj znalazlam chwilke i wstąpiłam do naturalnego sklepiku. naprawde,
                miejsce bardzo fajne, zdrowo sie robi od samego ogladania :) No i maseczke
                mieli, ale tylko opakowanie 100g. Nie mialam juz czasu isć do herbapolu, wiec
                kupilam, niestety chyba ostatnią :) Ale nowa dostawa wkrotce.

Fajnie oczyszcza, chociaz jak na pierwsze uzycie, to maseczka CLean&Clear
                wydawala mi sie przyjemniejsza. Ale jakie efekty to bede mogla napisac dopiero
                za jakiś czas. Mam nadzieje.
                • Gość: bella Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 16:46
                  kupowalam na zamenhoffa w zdrowej zywnosci ,i sa tez na Krolewskiej blisko
                  jozefito w sklepie z naturalnymi kosmetykami,no i na krupniczej.Pozdr!
                  • Gość: Anka Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.agh.edu.pl 27.06.04, 22:19
                    w herbapolu na szewskiej kosztuje 23 zł. efekt widać już po pierwszym użyciu -
                    świetnie wygładza i tak jakby rozjaśnia. i punktowo na noc - przyspiesza
                    wysychanie nowych krostek. polecam :)
    • komosia Re: MASECZKI ARGILETZ 27.06.04, 21:34
      A gdzie można je kupić w W-wie?
      • Gość: hely Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:52
        W drogerii w alejach jerozolimskich przy uniwerku, na przeciwko jakiegoś tam
        ministerstwa. Apteka nazywa się forte farma czy jakoś tak. Niejasno jakoś
        napisałam, ale mam nadzieję, że zrozumiałaś:)
        • Gość: hely Re: MASECZKI ARGILETZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:53
          sorki, to jest oczywiście drogeria, nie apteka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka