cuchara 03.06.11, 07:43 Tydzień temu miałam operację, dzień, dwa po obsypało mi twarz krostkami (głównie czoło). Parę dni minęło, a krostki nie znikają. Może ktoś miał podobny problem i mógłby doradzić jakąś maść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leebanka Re: problem z cerą po narkozie 03.06.11, 08:09 Poczekaj chwilę,po co zaraz maść? Miałaś pełne znieczulenie,przypuszczam że coś Ci dolega,nie przyjmujesz czasami jakichś leków? Być może to alergia,która minie po odstawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cuchara Re: problem z cerą po narkozie 03.06.11, 08:22 tak, miałam pełne znieczulenie. Nie jestem na lekach (na razie) niestety, dwa lata temu miałam podobną historię - pogorszenie cery po operacji, więc zakładam, że to efekt uboczny narkozy. To się dość długo utrzymuje, dlatego chciałabym przyspieszyć gojenie...wtedy ktoś mi polecił właśnie maść, ale nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: problem z cerą po narkozie 03.06.11, 16:48 Do lekarza MARSZ. Masz wysypkę polekową i czekasz nie wiadomo na co? Sio natychmiast do przychodni! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia350 Re: problem z cerą po narkozie 02.02.18, 18:00 Ja mam to samo jestem 6 dni po operacji a dzis czolo glownie troche broda i poliki w krostkach. Co to moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś