Gość: bea IP: *.man.ats.pl 13.05.04, 07:57 pomózcie,szukam dobrego kremu na noc dla cery z rozszerzonymi naczynkami.Chciałam coś dla dojrzałej cery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: krem dla40latki IP: *.net.autocom.pl 13.05.04, 10:16 Internet jest nadal jeszcze domeną ludzi młodych, stąd na forum siedzi głównie mlodzież około 30. Za 10 lat to się zmieni, jak mlodzież dojrzeje:) Kupuję na allegro dużo próbek kremów i sprawdzam, jak na mnie działają. Nie jestem zadowolona z H.Rubinstein , z Lancome ani E.Lauder ani innych. Nie kupuję żadnych kremów odżywczych, specjalnych na noc, takich, śmakich,tylko same emulsje nawilżające, nawet nie kremy. Od roku zauważam zmiany w cerze, dotąd miałąm raczej suchą, teraz tłustawą. Muszę zmienić podkład, bo dotychczas używany /od kilku lat/ zaczyna się brzydko świecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: krem dla40latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:22 z czystym sumieniem moge polecic extremale dermiki. Najlepszy krem jaki do tej chwili uzywam. Nie mam zmarszczek, w moich latach "trzydziestych" uzywalam tylko nivea i oil of olay - ale te czasy sie skonczyly:) Pozniej byla e.lauder - uczulenia i wypryski - jakies dorazne diory i biothermy - duzo kasy za nic. Vichy- to samo. Az w koncu przeczytalam wlasnie tutaj, na tym forum, dobre opinie o extremale i sie skusilam - najlepszy zakup. Pod oczami mialam takie drobniutkie zmarszczki, a teraz juz ich prawie nie ma. Buzia gladka, nawilzona - Oczywiscie wiadomo, krem mlodosci nie odda - ale przyzwoicie sie wyglada:) Cena - ok 100zl uwazam absolutnie do zaakceptowania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: krem dla40latki IP: *.man.ats.pl 13.05.04, 13:25 dzieki wszystkim "dojrzałym" za odpowiedz. ale proszę o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś