Gość: Gosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 00:41 Uwiebiam wszystko co pachnie wanilią.Znacie jakies kosmetyki,zwłaszcza dezodoranty,wody,perfumy i inne, np balsamy z waniliową nutą?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaagnes Re: Zapach Wanilii.. 14.05.04, 09:30 Jak bylam w Paryzu to we Fragonardzie kupilam 200ml wodę toaletowa waniliowa cudownie pachnie, u nas niestety nic waniliowego nie widzialam, ale tez specjalnie nie szukalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Zapach Wanilii.. IP: 167.83.9.* 14.05.04, 09:52 Cashmir Chopard Addict Dior Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Zapach Wanilii.. 14.05.04, 10:19 YR ma perfumy wnailiowe. Wczoraj w Rossmanie widziałam nowe kosmetyki do pielęgnacji ciała. Była m.in. linia waniliowo-rumiankowa. Bardzo przyjemnie pachniała. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Zapach Wanilii.. 14.05.04, 10:46 O rany, Casmir Choparda to najrozkoszniejsza wanilia, jaką wąchałam w perfumach. L'oocittane (nie wiem, czy dobrze napisałam nazwę) ma w swojej ofercie waniliowe perfumy, ale ostatnio byłam w ich sklepie (Kraków) i nie było... nie wiadomo, czy w ogle będzie, bo podobno coś dystrybutor nawala. Odpowiedz Link Zgłoś