stunningfriday 28.06.11, 19:49 Wybieram się nad morze i zastanawiam się, czy powinnam malować paznokcie u stóp tak jak u rąk? Czy to musi iść w parze? Czy mogę mieć frencza na stopach i u rąk jakieś inne fikuśne wzorki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1mzeta Re: manicure i pedicure 29.06.11, 23:40 Ja tam nigdy nie robię "kompletu". Po ponad dwudziestu latach malowania paznokci teraz po raz pierwszy w życiu mam w tym samym kolorze- mino,że wzornictwo minimalnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_purpury Re: manicure i pedicure 30.06.11, 08:12 Nie musi iść w parze :) Ja nad morze zawsze maluję paznokcie u nóg na jasny kolor, bo taki łatwiej poprawić, kiedy piasek i woda zniszczą lakier. ciemny lakier potrzebuje więcej staranności przy malowaniu, a to chyba ostatnia rzecz jaką mam ochotę robić na urlopie ;) mam taki lakier łososiowy z błyszczącymi drobinkami, który nawet zmywaczem trudno schodzi więc nad wodę jest jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: manicure i pedicure 30.06.11, 13:54 Ja też kompletów nie robię i nie lubię. Obecnie na stopach jest fiolet, a na palcach u rąk mam soczystą, trawiastą zieleń :-) A lakierów na urlopie mam z reguły kilka, do wyboru, do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: manicure i pedicure 30.06.11, 14:56 U mnie nigdy nie idzie - albo nie zawsze :) Dominuje radosna tworczosc Odpowiedz Link Zgłoś
messalina2.dwa Re: manicure i pedicure 06.09.11, 20:07 Zawsze mam w tym samym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: manicure i pedicure 07.09.11, 15:23 Nie ma obowiązku. W życiu nie robiłam kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
szmijzerka Re: manicure i pedicure 08.09.11, 14:45 No pewnie, że można mieć różne! Tak jest zabawniej i tak szybko Ci się nie znudzi :)Ja zawsze chodzę do profesjonalistów w tym zakresie, zawsze mam fajnie dobrane kolrki i super zrobiony manicure i pedicure :) chodzę do Studia Urody Soell na Dzikiej4 w Warszawie, gorąco polecam, zawsze wychodze bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: manicure i pedicure 08.09.11, 15:16 Jeśli mam komplet to w kolorze mleczny róz. Maluje tak paznokcie, kiedy chodzi mi o efekt niezbyt widoczny, ale zadbany no i kiedy zalezy mi, żeby delikatne odpryski nie były od razu widoczne. Właśnie najczęściej na wakacje i zabieram tylko 1 lakier ;) szczególnie, że mleczny róż świetnie podkreśla opaleniznę. Odpowiedz Link Zgłoś
amarantus77 Re: manicure i pedicure 08.09.11, 17:31 Ja czasami miałam neon na rękach, french na stopach, nie wiem jak wielka to zbrodnia, ale też nie bardzo mnie to zastanawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś