Dodaj do ulubionych

manicure i pedicure

28.06.11, 19:49
Wybieram się nad morze i zastanawiam się, czy powinnam malować paznokcie u stóp tak jak u rąk? Czy to musi iść w parze? Czy mogę mieć frencza na stopach i u rąk jakieś inne fikuśne wzorki?
Obserwuj wątek
    • 1mzeta Re: manicure i pedicure 29.06.11, 23:40
      Ja tam nigdy nie robię "kompletu". Po ponad dwudziestu latach malowania paznokci teraz po raz pierwszy w życiu mam w tym samym kolorze- mino,że wzornictwo minimalnie inne.
    • kolor_purpury Re: manicure i pedicure 30.06.11, 08:12
      Nie musi iść w parze :)
      Ja nad morze zawsze maluję paznokcie u nóg na jasny kolor, bo taki łatwiej poprawić, kiedy piasek i woda zniszczą lakier. ciemny lakier potrzebuje więcej staranności przy malowaniu, a to chyba ostatnia rzecz jaką mam ochotę robić na urlopie ;) mam taki lakier łososiowy z błyszczącymi drobinkami, który nawet zmywaczem trudno schodzi więc nad wodę jest jak znalazł
    • mechantloup Re: manicure i pedicure 30.06.11, 13:54
      Ja też kompletów nie robię i nie lubię.
      Obecnie na stopach jest fiolet, a na palcach u rąk mam soczystą, trawiastą zieleń :-)
      A lakierów na urlopie mam z reguły kilka, do wyboru, do koloru.
    • clk Re: manicure i pedicure 30.06.11, 14:56
      U mnie nigdy nie idzie - albo nie zawsze :)

Dominuje radosna tworczosc
    • messalina2.dwa Re: manicure i pedicure 06.09.11, 20:07
      Zawsze mam w tym samym kolorze.
    • angazetka Re: manicure i pedicure 07.09.11, 15:23
      Nie ma obowiązku. W życiu nie robiłam kompletu.
    • szmijzerka Re: manicure i pedicure 08.09.11, 14:45
      No pewnie, że można mieć różne! Tak jest zabawniej i tak szybko Ci się nie znudzi :)Ja zawsze chodzę do profesjonalistów w tym zakresie, zawsze mam fajnie dobrane kolrki i super zrobiony manicure i pedicure :) chodzę do Studia Urody Soell na Dzikiej4 w Warszawie, gorąco polecam, zawsze wychodze bardzo zadowolona:)
    • gocha221 Re: manicure i pedicure 08.09.11, 15:16
      Jeśli mam komplet to w kolorze mleczny róz.
      Maluje tak paznokcie, kiedy chodzi mi o efekt niezbyt widoczny, ale zadbany no i kiedy zalezy mi, żeby delikatne odpryski nie były od razu widoczne.
      Właśnie najczęściej na wakacje i zabieram tylko 1 lakier ;) szczególnie, że mleczny róż świetnie podkreśla opaleniznę.
    • amarantus77 Re: manicure i pedicure 08.09.11, 17:31
      Ja czasami miałam neon na rękach, french na stopach, nie wiem jak wielka to zbrodnia, ale też nie bardzo mnie to zastanawia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka