15.05.04, 14:07

Przymierzylam dzis piekna sukienke i mam dylemat..
Czy wypada na slub i wesele pojsc w sukience czarnej z bialymi
obwodkami/lamowkami i w biale groszki?
Sukienka jest bardzo elegancka i ma tez swoja wersje-negatyw czyli biala w
czarne groszki,a le nie ma mego rozmiaru, przynajmniej na razie.
No i w tej czarnej chyba mi ladniej.

Renia
Obserwuj wątek
    • Gość: Bratka Re: sukienka IP: *.agh.edu.pl 15.05.04, 14:37
      Osobiście nigdy nie poszłabym na ślub w czarnej sukience i byłam bardzo
      zawiedziona, kiedy moja przyjaciółka pojawiła się w czarnym na moim ślubie.
      Natomiast dość często słyszę i widzę, że tak właśnie się kobiety i dziewczyny
      na ślub ubierają, np. ostatnio koleżanka opowiadała o sukience, którą kupiła na
      ślub - właśnie czarna w białe groszki. To chyba kwestia osobistych upodobań,
      jeśli wiesz, jakie zdanie na ten temat ma panna młoda, bardzo to ułatwi sprawę.
      Dla mnie czarna sukienka nadaje się bardziej na inne okazje :) Ale tak naprawdę
      nie liczy się przecież kolor sukienki, tylko nastawienie z jakim na ten ślub
      idziesz :)))
      • ainer1 Re: sukienka 15.05.04, 17:51
        dziekuje:)

a zamierzam isc z sympatii na wszystkie 5 slubow i wesel;)

Renia
        • Gość: dalloway Re: sukienka IP: *.chello.pl 15.05.04, 18:51
          ja bym nie poszla w czarnym, bo strasznie mam wbite w glowe, ze w czarnym nie i
          pewnie przez caly slub bym tylko o tym myslala
          ale zla jestem za to na siebie, dziewczyny chodza w czarnym i dobrze wygladaja,
          a panna mloda nie ma od tego pecha
          w tym roku znowu latem mamy sezon slubowy wsrod znajmoych -jeden slub byl
          tydzien temu, ten akurat bez wesela, bo swieza i niespodziewana zaloba, a
          nastepne SZESC do "obskoczenia" przed nami i tez sie martwie, co bede wkladac -
          niestety nie moge zawsze tego samego
          wiekszosc moich letnich sukienek jest bila i ecru, a to tez nie wypada...
    • Gość: Magda Re: sukienka IP: *.client.comcast.net 15.05.04, 18:45
      Gdy bylam na weselu mojej kolezanki, duzo panien i pan mialo na sobie czarne
      sukienki. Ja mialam czarny dol, a jasna gore. I wszyscy dobrze sie
      bawilismy. Kiedys byloby to nie do pmyslenia, by zalozyc cokolwiek czarnego.
      Ale chyba zcasy sie zmienily.
      • Gość: EdziaB Re: sukienka IP: 80.48.253.* 17.05.04, 11:01
        oczywiscie ze tak... ja sama na slub przyjaciela wybieram sie w lasnie w
        czarnej sukience w biale groszki, z dekoldem amerykanskim... na ramiona zarzuce
        szal z woalu w bialym kolorze... wydaje mi sie ze bedzuie ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka