Gość: fiolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:33 jest jakiś godny polecenia przez was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mol Re: dobry fryzjer w białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:18 Ja chodze do Emili. Ona pracowała w zakładzie fryzjerskim na złotej. Jednak teraz słyszałam, że się przeniosła na malmeda. Niestety nie znam dokladnego adresu. Nie wiem też czy stary numer telefonu też przeniosła.Podaje stary numer- moze sie uda 746-32-22. Odpowiedz Link Zgłoś
gluusia Re: dobry fryzjer w białymstoku 19.05.04, 14:25 Hej. Polecam Salon Fryzjerski JACEK, ul. Kilińskiego 9 (kiedys byla tam herbaciarnia), t. 732-09-89. Ostatnio bylam u niego tez z polecenia i jestem zadowolona z tego co mi zrobil na glowie. Koszt - 45zl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: dobry fryzjer w białymstoku 20.05.04, 12:11 Polecam panią Anetę w z Salonu Urody i stylizacji fryzur "Inno", Białystok, ul. Nowy Świat 3, tel.7442092 Pracowała kiedyś w Dehagu na Grochowej. Mnie się podoba, jak tnie, ale ja nie robię jakichś wyfiokowanych fryzur i głównie chodzę na podcięcie i pazurki :) A tak a'propo, to może znacie jakiś świetny gabinet kosmetyczny, chciałabym pójść na oczyszczenie twarzy, ale nie wiem gdzie mi to dobrze zrobią...??? Odpowiedz Link Zgłoś
gluusia Re: dobry fryzjer w białymstoku 20.05.04, 12:20 czesc naila. od kilku kolezanek dostalam ten sam adres do kosmetyczki. kazda byla bardzo zadowolona. sama sie wybieram. adres: Kosmetyczka MEDEA, Izabela Jasielon-Przeździecka (tylko idz do niej), Hotel Cristal (Ipietro), t. 742-80-71 (chyba cos kolo 60-70zl., ale nie jestem pewna). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś