Dodaj do ulubionych

Solac na cellulit?

30.07.11, 20:19
Opinia jest taka :
Na ciało, cellulit i więdnącą skórę hit :) masażer z światłem podczerwonym, który właśnie zakupiła Polecam !!

SOLAC
Profesjonalny system lipo-modelowania, który skutecznie zwalcza cellulit i zwiotczenie skóry warunkach domowych.

Potrójne działanie:

Masaż kolisty, nacisk pneumatyczny i cieplne i promieniowanie podczerwone

Profesjonalna technika masażu:

Daje efekt masażu podskórnego zwiększając przepływ krwi i pomagając usuwać toksyny.

Działanie wzmocnione cieplnym promieniowaniem podczerwonym: rozbija tłuszcz

oodgrzewając go i usuwając.
Rezultat:

Formuje twoją figurę i wygładza „pomarańczową skórkę”

Cztery wymienialne głowice masujące.

Masaż właściwy dla każdego problemu (miękki cellulit, stwardniały cellulit, obrzękły cellulit,

zwiotczenie skóry, itp.)

ALE czy któraś miała? masuję się czymś podobnym ? ma efekty ?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Solac na cellulit? 30.07.11, 20:27
      Powiem jedno, na celullitis naprawdę skuteczne jest dużo ruchu, prawidłowa masa ciała i nie używanie tabletek antykoncepcyjnych.

• an-nna Re: Solac na cellulit? 01.08.11, 15:06
        z tym się zgadzam ale masowanie skóry poprawia też jej kondycje. Osoby często zaawansowanym cellulitem mają nadmierną wagę i niedowalający stan skóry. Ciekawa jestem czy ktoś z Was ma widoczne rezultaty poprawy lub cellulitu lub jakości skóry przetestowanej na sobie po długich masażach.
        • sliceoflife Re: Solac na cellulit? 30.11.11, 23:05
          a czy ktoś jest w stanie powiedzieć, że dermomasaż jest skuteczny? ja chciałam iść, ale teraz przeczytałam, że to boli ;/
          lifeandanythingelse.blogspot.com/2011/11/jak-sie-pozbyc-cellulitu.html
          Jeśli jednak naprawdę pomaga to spróbuję ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka