edak 20.05.04, 15:57 Jak się na nie zapatrujecie? Czy stosujecie l-karnitynę, chitosan, chrom czy Fat Burner? Czy możecie ocenić ich skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edak Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 16:28 Otóż, chciałabym zaproponować osobom, które borykają się ze zbędnymi kilogramami, suplementy wspomagające odchudzanie. Sama jestem królikiem doświadczalnym jeśli chodzi o suplementację, diety, ćwiczenia. Kiedyś jadłam jak wróbel, później wyłącznie faszerowałam się wspomagaczami , a teraz ćwiczę. Już od 6 lat regularnie uczęszczam na siłownię + wspomagam się suplementami, okresowo, gdy mi trochę przybędzie, ponieważ zaniedbam dietę. Jako, że (jak wspominałam) przetestowałam troszkę produktów, postanowiłam zająć się sprzedażą suplementów, które pozwolą na uzyskanie lepszej sylwetki. Ceny mam atrakcyjne :-) Na razie jest to tylko firma Olimp, ale w miarę wzrostu zainteresowania rozszerzę swą ofertę. Ktoś jest zaintereowany odżywkami i poradą? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 17:34 Czy ty sprzedajesz ten Olimp co w aptekach jest,czy jakiś inny.... Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 21:13 Sprzedaję produkty Olimpu, dokładnie takie jak w aptece z atestem. Z własnego doświadczenia wiem, że l-karnityna jest naprawdę skutecznym środkiem na pozbycie się niechcianych kilogramów, ale pod warunkiem, że stosuje się ją intensywnie ćwicząc. Przed treningiem aerobowym proponuję zmasowaną dawkę - około 1000 mg Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Środki wspomagające odchudzanie 21.05.04, 10:39 a w jaki sposób sprzedajesz te suplementy, przez Internet? masz jakąś stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
pikus18 Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 16:39 ja od tygodnia biorę polski środek Fito Slim Forte i po raz pierwszy rzeczywiście mi pomaga (inne typu ananas w pigułkach, chrom itp. wcale na mnie działały). Farmaceutka powiedziała, że jest całkowicie bezpieczny (w składzie same zioła). Nie mam ochoty na podjadanie, słodycze itp.:)) i już troszczeczkę schudłam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzynia Re: Środki wspomagające odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:16 a ile kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Środki wspomagające odchudzanie IP: *.ls.net.pl 20.05.04, 17:21 Ja zazywam L-karnityne stosuje diete i duzo cwicze od ponad 3 tygodni.Schudlam 3,5 cm w udzie 4 cm w pasie 2 cm w biuscie i 3 cm w biodrach.Mam mniejsza ochote na slodycze.Skonczylam wlasnie L-karnityne w plynie a teraz na 20 dni przerzucam sie na L-karnityne w tabletkach (z polaczeniem chromu i HCA).Dodam jeszcze ze zawsze mialam problemy ze schudnieciem tzn przychodzilo mi to bardzo ciezko gdyz mam dosc stabilna wage.Jednak L-karnityne polecam bo zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś