Dodaj do ulubionych

Środki wspomagające odchudzanie

20.05.04, 15:57
Jak się na nie zapatrujecie? Czy stosujecie l-karnitynę,
chitosan, chrom czy Fat Burner? Czy możecie ocenić ich skuteczność?
Obserwuj wątek
    • edak Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 16:28
      Otóż, chciałabym zaproponować osobom, które borykają się ze zbędnymi
      kilogramami, suplementy wspomagające odchudzanie. Sama jestem królikiem
      doświadczalnym jeśli chodzi o suplementację, diety, ćwiczenia. Kiedyś jadłam
      jak wróbel, później wyłącznie faszerowałam się wspomagaczami , a teraz ćwiczę.
      Już od 6 lat regularnie uczęszczam na siłownię + wspomagam się suplementami,
      okresowo, gdy mi trochę przybędzie, ponieważ zaniedbam dietę.
      Jako, że (jak wspominałam) przetestowałam troszkę produktów, postanowiłam zająć
      się sprzedażą suplementów, które pozwolą na uzyskanie lepszej sylwetki. Ceny
      mam atrakcyjne :-) Na razie jest to tylko firma Olimp, ale w miarę wzrostu
      zainteresowania rozszerzę swą ofertę. Ktoś jest zaintereowany odżywkami i
      poradą?
      • vitalia Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 17:34
        Czy ty sprzedajesz ten Olimp co w aptekach jest,czy jakiś inny....
        • edak Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 21:13
          Sprzedaję produkty Olimpu, dokładnie takie jak w aptece z atestem.
          Z własnego doświadczenia wiem, że l-karnityna jest naprawdę skutecznym środkiem
          na pozbycie się niechcianych kilogramów, ale pod warunkiem, że stosuje się ją
          intensywnie ćwicząc. Przed treningiem aerobowym proponuję zmasowaną dawkę -
          około 1000 mg
      • justa_79 Re: Środki wspomagające odchudzanie 21.05.04, 10:39
        a w jaki sposób sprzedajesz te suplementy, przez Internet? masz jakąś stronę
        internetową?
    • pikus18 Re: Środki wspomagające odchudzanie 20.05.04, 16:39
      ja od tygodnia biorę polski środek Fito Slim Forte i po raz pierwszy
      rzeczywiście mi pomaga (inne typu ananas w pigułkach, chrom itp. wcale na mnie
      działały). Farmaceutka powiedziała, że jest całkowicie bezpieczny (w składzie
      same zioła). Nie mam ochoty na podjadanie, słodycze itp.:)) i już troszczeczkę
      schudłam:))
      • Gość: bzynia Re: Środki wspomagające odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:16
        a ile kosztuje
    • Gość: Lili Re: Środki wspomagające odchudzanie IP: *.ls.net.pl 20.05.04, 17:21
      Ja zazywam L-karnityne stosuje diete i duzo cwicze od ponad 3 tygodni.Schudlam
      3,5 cm w udzie 4 cm w pasie 2 cm w biuscie i 3 cm w biodrach.Mam mniejsza
      ochote na slodycze.Skonczylam wlasnie L-karnityne w plynie a teraz na 20 dni
      przerzucam sie na L-karnityne w tabletkach (z polaczeniem chromu i HCA).Dodam
      jeszcze ze zawsze mialam problemy ze schudnieciem tzn przychodzilo mi to bardzo
      ciezko gdyz mam dosc stabilna wage.Jednak L-karnityne polecam bo zaszkodzic na
      pewno nie zaszkodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka