Dodaj do ulubionych

Bronzer H&M

21.08.11, 00:23
Kupilam i jestem bardzo zadowolona-mega wielki bronzer,o naprawde niczego sobie jakosci w cenie 27zl.
Kupilam jeszcze mini blyszczyk o fioletowym zabarwieniu i w zasadzie jest oki-cena ok 5zł.
Ale ten bronzer-naprawde polecam-jest idealny.
Do tej pory nie kupowalam nic z kosmetykow H&M-a tu prosze,jestem zaskoczona na plus.
Obserwuj wątek
    • maurentyna Re: Bronzer H&M 29.08.11, 23:54
      Zgadza się. Ten bronzer jest świetny. Błyszczyki z H&M też niczego sobie ;)
      • zaneczka Re: Bronzer H&M 01.09.11, 20:39
        Ale to chyba tylko my o tym wiemy bo nikt nie podchwycil watku-chociaz....coraz czesciej sa modne blade twarze....hihihi
        Kupilam mamie i siostrze ten bronzer i obie zadowolone-o zgrozo mamie podobalo sie opakowanie-jak dla mnie za wieeeelkie,za zlote-moze wlasnie dlatego patrzylam na nie z pewna podejrzliwoscia ale plusem jest to,ze to wielkie opakowanie dosc fajnie trzyma sie w reku.

Co jeszcze fajnego ma H&M????
        Ktos wie?
        • 8n Re: Bronzer H&M 01.09.11, 21:01
          lustra ;)
          • kasha77 Re: Bronzer H&M 01.09.11, 21:42
            majtki:)
          • malwina79 Re: Bronzer H&M 02.09.11, 00:12
            8n napisała:
            > lustra ;)

O tak !!!!! Lustra w H&M są najlepsze :) Tylko później w domu podczas przymierzania można doznać szoku :)
    • lonely.stoner Re: Bronzer H&M 02.09.11, 00:24
      ja zawsze kupuje tam zalotke i pedzle do pudru- taki skosnie sciety do rozo, duzy do pudru ogolnie, do cieni- super sa :) i tanie.
      • zaneczka Re: Bronzer H&M 02.09.11, 08:55
        Fajne lustra to ma Reserved-oddaja to co jest i nie trzeba sie krecic w przymierzalni.
        A wlasnie pedzle-tez ostatnio patrzylam i tak sie zastanawialam czy kupic.
        Mam juz takie polroczne wiec moze pod koniec roku porzydalaby sie zmiana.
        Kolory lakierow do paznokci-tych pojedynczych fajne ,z tymi podwojnymi juz bym sie nie dogadala. Ta oliwka pasuje do wielu kolorow taki troche uniwersalny kolor ale podobna ma golden rose,a ichnia cena to 4zł wiec z lakierami,a wlasciwie ich cenami to tak srednio choc przyznaje te kory w odniesieniu to ciuchow jak najbardziej pasuja.
        • kasha77 Re: Bronzer H&M 02.09.11, 14:32
          to co ile Ty kupujesz nowe pędzle?
          • zaneczka Re: Bronzer H&M 02.09.11, 17:10
            Pedzel do pudru zmieniam raz do roku-musze-niestety ale mam taka cere-jezeli pedzel traci na puszystosci to cos mi sie dzieje z buzia. Pozniej mam takie uczucie pieczenia,swedzenia-i nie jest to brak mycia tych pedzli-bo myje i susze je bardzo dokladnie.
            Robie juz tak od kilku lat bo musze.
            Z reszta gabke do mycia ciala, szczotke pilingujaca cialo, jakiekolwiek myjki wyrzucam tez dosc czesto. Po prostu musze.Coz moze tylko ja tak mam-nigdy nie pytalam czy moze jest tu ktos taki jak ja.
            Ktos tam na dole pisze,ze ma tyle lat pedzel-ja juz bym zdrapala z buzi skore....
            Coz-po prostu tak mam-calkiem do przezycia :)

• lonely.stoner Re: Bronzer H&M 02.09.11, 16:03
          odnosnie tych pedzli z h&m- za ta cene moim zdaniem swietna jakosc. Ja ten pedzel sciety do rozu mam juz chyba z ok. 4 lat, regularnie go czyszcze w wodzie z mydlem (ok. raz na tydzien) i jest ok. Chociaz wlosie zaczelo juz troche wylazic i sie robi dosc nierowne. Szeroki pedzel do pudru sypkiego mam ok. 2 lat i to samo moge powiedziec - tego do pudru poza tym uzywam czesciej. Najszybciej mi sie zuzyl skosnie sciety pedzel do robienia kresek/malowania brwi. Pewnie jesli ktos kupuje pedzle naprawde dobrej marki i placi za nie o wiele wiecej to ma juz pedzel na cale zycie. Tak samo z zalotka z H&M jak moja wymieniam raz na ok.6 miesiecy kiedy ta gumka w srodku juz nie jest taka twarda.
          .. nic.
          • kasha77 Re: Bronzer H&M 02.09.11, 16:13
            ja wymieniam gumeczki z zalotek:)choc ostatnio wymieniłam zalotkę i jestem niezadolowona(przyszczypuje mi i wyrywa rzęsy..nie pamiętam gdzie kupila;/)moje gumki po kilku miesiach po prostu mają wycięta dziurę w środku(pewnie od ściskania za mocnego).jeśli chodzi o pędzle,większosc mam z inglota i już będzie chyba z 2 lata...myje je w jakis delikatnych szamponach i się trzymają.ale zmieniac po pół roku to chyba lekka przesada....
            • issey_miyake Re: Bronzer H&M 02.09.11, 22:52
              kasha77 napisała:

> choc ostatnio wymieniłam zalotkę i jestem niez
              > adolowona(przyszczypuje mi i wyrywa rzęsy..nie pamiętam gdzie kupila

dramatyczną sprzedaje drogeria natura
              • kasha77 Re: Bronzer H&M 02.09.11, 22:55
                zastanawiam sie na taką na baterię,podgrzewaną ale nie wiem co to warte....?
                • malwina79 Re: Bronzer H&M 02.09.11, 23:01
                  kasha77 napisała:
                  > zastanawiam sie na taką na baterię,podgrzewaną ale nie wiem co to warte....?

Też mnie kusi :) może wypowie się ktoś kto jej używał.
    • white.apple Re: Bronzer H&M 02.09.11, 14:15
      Ostatnio widziałam, że jest jeszcze taka trochę mniejsza wersja tego bronzera. Niestety, nie było u mnie testera, więc nie spróbowałam. Ale widziałam, że ma lekkie drobinki. Świeci się toto na twarzy?
    • laracroft82 Re: Bronzer H&M 03.09.11, 00:22
      o tak pędzle sa rewelacyjne i w śmiesznej cenie..mam taki z czarnym trzonkiem i rudym włosiem - genialny..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka