smerffi 21.05.04, 10:52 Jaki krem polecacie ??? (Nie wierze w żadne diety) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnie_szka9 Re: CELLULIT 21.05.04, 11:04 przejrzyj forum, było mnóóóóstwo wątków o tej paskudzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
smerffi Re: CELLULIT 21.05.04, 11:51 No tak, ale mnie nie interesują jakieś drożdże, witaminy sport - nie mam czasu... Myślałam że polecicie jakiś skuteczny krem>.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: CELLULIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:57 Nie ludz sie ze sam krem zlikwiduje problem. tylko ruch. krem moze wspomagac. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: CELLULIT IP: *.chello.pl 21.05.04, 12:28 Ja polecam krem Dove, ale bez ruchu nie pomoze nic. Brak czasu to zadna wymowka - wystarczy 15-20 minut dziennie na stepperze, nawet ogladajac tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CELLULIT IP: 217.153.60.* 21.05.04, 12:25 moge polecic norel,avon-wygladzaja skore,ale cudow nie ma-trzeba duzo pic wody,unikac kawy,slodyczy,tlustosci i oczywiscie sie ruszac.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: CELLULIT IP: *.chello.pl 21.05.04, 12:44 dołączam się do rad typu: woda, ograniczenie słodyczy, tłuszcy i RUCH!!! jak nie masz czasu to nawet myjac zeby mozna sobie poskakac czy robic przysiady ;) a co do kremow to polecam: norel - zel gluko stop (czy jakos tak) oraz zel ktorego daaaaaawno nie widzialam w zadnym sklepie a wg mnie byl naprawde skuteczny ;( nie pamietam marki ale na etykietce znajdowal sie napis "glinko jojoba" (przezroczysta tubka, zel koloru zielonego) jesli ktoras z was gdzies go widziala to dajcie znac!!!! poza tym slyszalam o jakiejs skutecznej (podobno!) maseczce z alg, ktora kupuje sie w pojedynczyk saszetkach. zycze wytrwalosci!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: CELLULIT 21.05.04, 12:57 Jeśli nie wierzysz w diety to lepiej pokochaj swój cellulit:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: CELLULIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:04 skuteczny krem, bez diet i ruchu . boszzzzz co w tych gazetach wypisują....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: CELLULIT IP: *.escom.net.pl 21.05.04, 13:33 Ja stosowałam rano Avonu krem na celulit, a wieczorem Vichy.I na zmianę.No jest poprawa.I jeszcze jedna rada.Niestety trzeba długo wmasowywać te preparaty, masażyk jest niezbędny.Może to właśnie masaż pomógł?Wolę masować niż uprawiać sporty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: CELLULIT IP: 195.114.160.* 21.05.04, 15:36 A ja bym się chciała dowiedzieć, czy któraś z Was używa bielizny Texenergy www.kati.pl/texenergy/ jak długo i jakie są efekty? CZy warto to kupić? Czy te spodnie / rajstopy działają? Odpowiedz Link Zgłoś